Celebrity News

Bio joj je najveća ljubav, a onda je saznala da je vara sa NJOM! Ovaj POZNATI PEVAČ je prvi muž Dane Karić (FOTO)

Bivši muž Dane Karić bio je ovaj poznati pevač

Bio joj je najveća ljubav, a onda je saznala da je vara sa NJOM! Ovaj POZNATI PEVAČ je prvi muž Dane Karić (FOTO)

Ata Images

 

Bivši muž Dane Karić početkom dvehiljaditih bio je jedan od najvećih šmekera domaće muzičke scene. Za njim su devojke gubile glavu, a naslednica Bogoljuba Karića dala mu je srce na dlanu.

Pevač Danijel Đokić bio je pet godina u braku sa ćerkom Bogoljuba Karića, koja mu je iz ljubavi posvetila i pesmu „Ti si jedini” u čijem se spotu pojavio.

Ipak, u njihovom braku nije sve išlo kao u pesmi, te su 2012. godine sporazumno okončali bračnu zajednicu.

Šuškalo se tada da je povod za razvod bila pevačeva prevara, a da je Dana bila slomljena. Još gore je bilo što se radilo o njenoj tadašnjoj snahi, Eleni Karaman, tada još uvek Karić. Ipak, ovi navodi nikada nisu javno potvrđeni.

 

 

O krahu braka bivši muž Dane Karić nikada nije govorio, kao ni ona. Sve je ostalo na nivou nagađanja, a on se dostojanstveno povukao sa estrade i otpočeo život u inostranstvu.

Pročitajte: Dva puta ćete pogledati fotografije - Muž Dane Karić neprepoznatljiv, evo šta o tome misli naslednica Bogoljuba Karića (FOTO)

Danas živi u Nemačkoj, gde je pre nekoliko godina zaigrao u seriji „Dahoam je Dahoam”. Sa prijateljima i saradnicima iz Srbije i danas je u kontaktu i često ih posećuje.

 

 

Podsetimo, Dana Karić danas je u srećnom braku sa Nikolom Stojilkovićem, sa kojim ima dva sina.

Komentari (0)

Loading