Celebrity News

Ovog Amerikanca gledate u seriji Radoša Bajića, a ne znate da je u braku sa našom glumicom

Stiven Mur je srpski zet

Ovog Amerikanca gledate u seriji Radoša Bajića, a ne znate da je u braku sa našom glumicom

Boško Karanović

Serija “Vazdušni most”, koja se vikendom prikazuje u udarnom terminu, okupila je brojnu ekipu glumaca. Među njima je i mladi Amerikanac, koji igra vojnog pilota. Stiven Mur je srpski zet već tri godine, pa ne čudi što se odlično uklopio.

Boško Karanović

 

Jelenu Mur publika je upoznala u filmu "Dara iz Jasenovca", kao i u seriji “Pevačica”, gde je delila glavnu ulogu sa Milicom Pavlović. Glumica je zatim karijeru usmerila ka Americi, a u Srbiju dolazi nekoliko puta godišnje.

Pročitajte: Završeno snimanje druge sezone serije „Pevačica“

Stiven i Jelena upoznali su se na studijama u Los Anđelesu, gde im je profesorka bila Mirjana Joković. Ubrzo su shvatili da su jedno za drugo, i već tri godine su u srećnom braku.

- Moja ljubav prema Srbiji i ovom narodu je ogromna. Ovde je moj drugi dom, stvarno osećam da sam kod kuće - rekao je za "Hello!" Stiven, kome je Radoš Bajić poverio ulogu.

Boško Karanović

 

Stiven Mur je srpski zet i to s ponosom ističe u svakoj prilici.

- Uz Jelenu sam savladao osnove sprskog jezika. Postao sam dovoljno elokventan da sagovornici često pomisle da sam Amerikanac srpskog porekla - kaže uz smeh.

Pročitajte: Najvažnija uloga je pred njom: Glumica Jelena Mur čeka bebu sa suprugom Amerikancem

Stiven je odrastao u Misuriju, okružen farmama i konjima. Diplomirao je glumu, ali to nije bio njegov prvi profesionalni izbor.

- Šest godina sam profesionalno igrao američki fudbal, da bih posle povrede kolena i operacije poželeo da upišem medicinu. Ipak, posle prve godine studija shvatio sam da je gluma ono čime zaista želim da se bavim - priznaje.

Boško Karanović

 

Mladi par nedavno je preko društvenih mreža podelio radosne vesti. Naime, Stiven i Jelena će za nekoliko meseci postati roditelji, što će biti najvažnija uloga u njihovom životu.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading