Celebrity News

Navodno se lepo slažu, pa zašto onda najstarije ćerke Zorice Brunclik nema na porodičnim slikama i slavljima? (FOTO)

Najstarija ćerka Zorice Brunclik živi u Obrenovcu sa suprugom

Navodno se lepo slažu, pa zašto onda najstarije ćerke Zorice Brunclik nema na porodičnim slikama i slavljima? (FOTO)

Boško Karanović

Najstarija ćerka Zorice Brunclik svojevremeno je dala jednu izjavu za medije, čime je pokušala da ubedi javnost da je između nje i majke sve u najboljem redu.

Marija, Zoričina naslednica iz vanbračne zajednice sa bivšim fudbalerom Ahmetom Čelovićem iz Priboja, takođe je pevačica, ipak čini se da ni približno luksuzno ne živi kao Zorica.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Zorice Brunclik više nije plavuša, prefarbala se i sad je ista majka - Kako je ovo moguće? (FOTO)

Poznato je da nagrađivana estradna umetnica poseduje raskošnu vilu u Krnjači te da je obe ćerke, Miljanu i Zlatu, kao i sina Đorđa dobrano obezbedila.

Boško Karanović

 

Kada su mediji doznali da joj najstarija mezimica živi izuzetno skromno u Obrenovcu, poželeli su da saznaju zašto je to tako i da li to ima veze sa lošim porodičnim odnosima.

Budući da su se nagađanja na tu temu iz meseca u mesec nizala, pevačica je odlučila da se u javnosti pojavi sa naslednicom.

Printscreen prvatv

 

Najstarija ćerka Zorice Brinclik tada je dobila pet minuta slave i priliku da kaže šta joj je na duši 

- Moja majka i moj očuh, više otac nego očuh, Miroljub, su mi pomogli da ja imam ovu kuću. Zahvaljujući svojoj majci sve sam stekla u životu, pa joj ovom prilikom i zahvaljujem što me odgajila, što je uz mene - rekla je tada Marija, a sve koji su ovu ispovest imali priliku da čuju, ganula je činjenica da Kemiša posmatra kao oca.

Ipak, ako je sve tako kako je kazala, zašto Marije nema na porodičnim slikama, niti slavljima.

Pročitajte: Kad ti baba i deda prirede rođendansku proslavu, to izgleda ovako - Unuka Zorice Brunclik napunila 18, došlo pola estrade (FOTO)

Na ovo pitanje niko iz porodice Kemiš-Brunclik nikada nije dao odgovor, što je dodatno unelo sumnju.

Printscreen prvatv

 

Koja je prava istina i kako se zapravo Marija i njen suprug Nenad slažu sa Zoricom i Kemišem očigledno će ostati tajna.

 

Komentari (0)

Loading