Celebrity News

Da li je moguće? Uz ovu pesmu su se Jelena Karleuša i Duško Tošić prvi put poljubili

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića ne prestaje da intrigira javnost

Da li je moguće? Uz ovu pesmu su se Jelena Karleuša i Duško Tošić prvi put poljubili

Miša Obradović

Bračni par Karleuša-Tošić intrigira javnost još od kada je 2008. godine stao na ludi kamen.

Već neko vreme odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića ne prestaje da intrigira javnost. Naime, pevačica sve češće odgovara na govorkanja o njihovom razvodu, a ono što ima da kaže nije nimalo jednostavno.

Pročitajte: Posle svega otkriveno šta Duško zaista misli o Jeleni

Njene reči da žive u istoj kući, ali kao dva stranca Jelena Karleuša i Duško Tošić potvrdili su i u javnosti.

Venčali su se 2008. godine. Priča Jelene Karleuše i Duška Tošića prerasla je u sagu za koju se zanimaju cela Srbija i region, a malo ko zna kako je ova romansa počela.

- Sa 16 godina prešao je u OFK "Beograd". Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča - otkrila je Karleuša svojevremeno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Prvi poljubac nekad srećnog para dogodio se nešto posle prvog susreta pred Jeleninom kućom na Bežanijskoj kosi u automobilu, dok su se sa radija čuli taktovi pesme "Pogledi u tami".

Pevačica je nekada govorila da je baš u tom trenutku znala da je srce poklonila onom pravom.

- Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog: lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan... A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene - opisala je jednom prilikom Jelena.

 

 

Komentari (0)

Loading