Celebrity News

Jelena Kostov za Story otkriva kako je spasila kosu od peruti! Ovaj prirodni sastojak svi imamo u kući

Frizura Jelene Kostov jedan je od aduta pevačice

Jelena Kostov za Story otkriva kako je spasila kosu od peruti! Ovaj prirodni sastojak svi imamo u kući

instagram/kostovjelena

Jelena Kostov važi za jednu od najtalentovanijih estradnih umetnica mlađe generacije, a svakako i najlepših.

Mama dvoje mališana veoma vodi računa o svom imidžu, stajlingu, dok za negu odvaja posebno vreme, što se da primetiti na njenom licu i telu. Istovremeno frizura Jelene Kostov svedoči njenoj posvećenosti u tom pogledu.

Pročitajte: Jelena Kostov otvara vrata planinske kuće na Goliji - Ovakav luksuz videli ste samo u filmovima (FOTO)

Poznato je da dame koje se bave estradnim poslom imaju problema sa kosom. Velika većina njih zbog konstantnog tretiranja, farbanja, feniranja, korišćenja pegli i figara, potom zatezanja kose i nadogađivanja u nekom momentu potpuno izgubi na jačini, gustini i kvalitetu kose.

Jelena, međutim, to sebi nije dozvolila. Povremeno ona voli da napravi pauzu i pusti kosu malo da odmori.

 

 

Kada se radi ona je vredna i daje sve od sebe, ali isto tako zna kada je vreme za pauzu, što koristi kako bi provela vreme sa porodicom sinom Milijom, ćerkom Milom i suprugom Miljanom Vukovićem.

Ti trenuci za Jelenu su posebni iz mnogo aspekata, između ostalog i zbog toga što može da predahne od jake šminke, noćnog rada i naravno tretiranja kose.

Nakon druge trudnoće ona je napravila veću pauzu u radu, a budući da je kosi vratila jačinu kakvu je posedovala još tokom devojačkih dana našli smo za shodno da je pozovemo i pitamo za savet ili pak neki beauty trik.

- Tokom ove duže pauze moja kosa je preporođena. Naravno nema stalnog feniranja, nema frizura koje zahtevaju čvrsto vezivanje. Pustila sam je da diše, to vam je moj trik - počela je kroz osmeh sa nama priču Jelena da bi objasnila šta je zapravo doprinelo sjaju i mekoći njene kose.

- Nikad se češće nisam šišala, na svaka dva meseca je skratim i koristim obavezno pri svakom pranju masku za kosu.

 

 

- Neko sam ko više voli da koristi prirodnije proizvode, jaki balsami i šamponi mi nikako ne odgovaraju.

Pitali smo je na koje tačno prirodne proizvode misli.

- Čula sam za plodonosno dejstvo majoneza i piva ali nisam probala, ono u šta sam se lično uverila da „radi” jeste maslinovo ulje.

- Rešila sam perutanje temena verovali ili ne. Dovoljno je par kapi pred svako pranje. Ostavite da odstoji 15 minuta i rezultati su očigledni već posle nedelju, dve.

 

 

Budući da je neko ko prati trendove za sam kraj zamoli smo je da sa nama podeli koja nijansa kose joj se pokazala kao najbolja za održavanje tokom letnjih dana i šta je to što ona preporučuje.

- Bila sam i brineta i plava i šatirana, sve sam probala i mogu da zaključim da su svetlije nijanse lakše za održavanje, posebno tokom leta kada kosa od sunca malo posvetli. Moje iskustvo je takvo. Na crnoj kosi se odmah sve primeti, na plavoj može nešto i da se skrije - zaključila je duhovito.

Pročitajte: Bolovi su bili stravični, jaukala na sav glas: Pevačica mesecima bila prikovana za krevet, više nije ista

Frizura Jelene Kostov možda je prvo što se primeti, pored umilnog lica i tela nalik na peščani sat, te nije ni čudo što se ona toliko trudi da joj sačuva kvalitet.

 

 

Trenutno preferira viski nijansu sa blagim pramenovima i feniranje na ravno.

 

Komentari (0)

Loading