Celebrity News

Kristina Bekvalac već dve noći ne zna za sebe! Kada je popričala sa astrologom sve joj je bilo jasno

Horoskop Kristine Bekvalac otkrio sve razloge njenog nemira

Kristina Bekvalac već dve noći ne zna za sebe! Kada je popričala sa astrologom sve joj je bilo jasno

ata images/antono ahel

Horoskop Kristine Bekvalac dosta je komplikovan budući da je sestra Nataše Bekvalac Riba u znaku.

Za Ribe stoji da su po prirodi ljubazne, sanjive, poetične i povremeno sklone samoobmanjivanju.

Takođe astrolozi tvrde da je osobama rođenim od 19. februara do 20. marta potrebna struktura u životu, te da u suprotnom mogu lako da skrenu s puta. 

Pročitajte: Parče raja u kome caruju Noa i Petra! Ovde živi Kristina Bekvalac - Samo kuhinja vredi kao nečiji stan (FOTO)

S obzirom na to da je mama dvoje dece Petre i Noe, da je okružena divnom porodicom, roditelji i dve rođene sestre uvek su tu za nju, a često ona ističe i kako je bivši suprug Ivo na njenoj strani iako je odlučila čak dva puta da se od njega razvede, Kristina ne bi trebalo da ima problema.

Miloš Nadaždin

 

Pune ruke ljubavi, zagrljaja podrške dizajnerka ima, međutim, kao i svakoj drugoj osobi dogode joj se "oni" dani, koje ni po čemu ne može da definiše ni objasni.

Ovde nije reč o ženskim danima, već o momentima kada je čovek na granici razuma i ni sam nije svestan zašto ima potrebu za preispitivanjem i plakanjem.

M.K./Ata Images

 

- Juče sam imala baš težak dan, dosta sam plakala, a nisam imala neki konkretan razlog za to i sada sam ovo pročitala i malo mi je lakše.

- Danas imam dva snimanja, a oči su mi toliko natečene da sam jedva mogla da ih otvorim, ali šta sad da se radi, živi smo i zdravi to je najbitnije - napisala je u opisu slike sa tuferima ispod očiju Kristina, a nakon toga dodala i objašnjenje, tačnije šta je to pročitala pa se smirila.

- Utorak, Marsov dan 26. mart.

Dan posle eklipse,

Ako se juče desilo pomračenje u nekom odnosu, nemoj mnogo da dramiš i da se vezuješ za trenutna dešavanja, jer ništa nije konačno i tako intenzivno kao što izgleda.

Juče je bilo pomračenje svesti. 

instagram/kristinabekvalac

 

Neke su reči mogle da se kažu. Neka očekivanja da se raspadnu.

Ali ako se danas suočiš sa sobom i pre svega sebi kažeš neke istine i pre svega svoje stvarne potrebe, rešenje može biti iza ugla. 

Neke stvari treba završiti, samo kreni prvo od sebe - napisao je astrolog.

Pročitajte: Tetkino dete! Kristina Bekvalac ne može da sakrije emocije, mala Katja sa lakoćom osvaja sva srca (FOTO)

Horoskop Kristine Bekvalac uz takozvani Marsov dan očigledno su doveli do značajnih problema, koje je ona već narednog jutra rešila i krenula u nove radne pobede. 

instagram/kristinabekvalac

 

Evo objašnjenja za sve koji su se poput dizajnerke osetili loše bez razloga. Nekada prosto nije samo do vas.

Komentari (0)

Loading