Lifestyle

Supruga Andrije Miloševića progovorila o porodičnom nasilju! I to baš na Dan zaljubljenih (FOTO)

Supruga Andrije Miloševića problem iznela javno, preko društvenih mreža

Supruga Andrije Miloševića progovorila o porodičnom nasilju! I to baš na Dan zaljubljenih (FOTO)

ata images/antonio ahel/a.h.

Supruga Andrije Miloševića nije dugo bila na porodiljskom bolovanju.

Da li zato što mali Relja nije zahtevan i odlično podnosi razdvajanje od brižne mame ili zato što nju ne drži mesto te voli i želi da radi, ali Aleksandra Tomić, otkako je rodila sina, ne prestaje sa angažovanjima na polju umetnosti.

Pročitajte: Posle sedam dana zajedničkog života izbacila ga iz stana - Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

"Teatar na brdu" njena je prva, figurativno rečeno, beba, koju je zajedno sa Andrijom i Viktorom Savićem podigla na nog,e te danas ubira plodove rada.

ata images/antonio ahel/a.h.

 

Uprkos tome što je novo pozorište razrađeno i ima kvalitetan program, na Aleksandri je puno obaveza.

Ona, naime, ima funkciju direktora teatra, te čitavu koordinaciju obavlja sama, naravno, uz povremenu pomoć muža i najboljeg prijatelja.

instagram/screenshot video

 

Budući da sve teče kao voda, može se konstatovati da supruga Andrije Miloševića vrlo predano i odgovorno obavlja svoje dužnosti, ne zapostavljajući pri tom majčinstvo, pa ni društveni život.

Prijatelji su važan faktor u Aleksandrinom životu. Među prvima je stala uz prijateljicu Milenu Radulović kada se povela priča o nasilju koje je nad njom navodno godinama sprovodio Mika Aleksić.

instagram/screenshot video

 

Pojavila se nekoliko puta i u sudu kako bi je podržala, a bila je tvorac i učesnik pojedinih dodatnih akcija koje se tiču nasilja nad ženama.

Pročitajte: Sve pršti od glamura - Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u do sada neviđenom izdanju! O njenoj toaleti svi pričaju (FOTO) 

Juče, na "Dan zaljubljenih" ona nije na svom Instagramu podelila romantični post, naprotiv, želela je da se priseti i svima ukaže na to šta nije ljubav.

instagram/screenshot video

 

Video koji su ona i suprug snimili sa prijateljima na konto porodičnog nasilja sastoji se iz potresnih članaka i divnih stihova koji ukazuju na pomoć i na to da žene treba voleti i biti prema njima nežan svaki dan, a ne taj jedan do dva dana u godini.

Komentari (0)

Loading