Celebrity News

Ovo su svi čekali nestrpljivo: Ceca komentarisala razvod Dragane Mirković, nema ko nije iznenađen

Razvod Dragane i Tonija teme dana

Ovo su svi čekali nestrpljivo: Ceca komentarisala razvod Dragane Mirković, nema ko nije iznenađen

Antonio Ahel / ATA Images

Razvod Dragane i Tonija teme dana. Svi komentarišu zbog čega je pukla ljubav duga 24 godine. Dragani su podršku pružile brojne koleginice, a pre svih Jelena Karleuša koja joj je dobra prijateljica.

Pročitajte: Prvo oglašavanje sina Dragane Mirković nakon saznanja o razvodu! On je odavno odabrao stranu (FOTO)

Jelena joj je poručila da Tonija pusti da ide, a sada se oglasila i Ceca Ražnatović koja godinama nije u dobrim odnosima sa Draganom.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

 

- To stvarno ne mogu da komentarišem, ja niti znam šta se dešava u nečijem životu, niti me to zanima. U svakom slučaju uvek je pretužno kad jedna porodica rastura. Nikome to ne želim i niko normalan to ne želi nekome. Naravno da sam uz koleginicu - rekla je Ceca za "Blic".

Dragana je svojevremeno govorila zašto je u svađi sa Cecom.

– Da budem iskrena, ne znam u kakvim smo odnosima Ceca i ja. Ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Uglavnom, ono što mene čini mirnom i staloženom, to je da ja nikada nijednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Ona jeste nešto prilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. Žao mi je zbog toga, jer je to bilo bespotrebno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna. Ne vidim drugi razlog

Znam šta sam radila i govorila u životu i nemam razloga da se bilo čega plašim. Da li je nju neko nešto slagao i rekao nešto, pa je tako reagovala, ne znam, ali bih volela da znam - rekla je Dragana tada.

Komentari (0)

Loading