Celebrity News

Prvo oglašavanje sina Dragane Mirković nakon saznanja o razvodu: On je odavno odabrao stranu (FOTO)

Sin Dragane Mirković oglasio se na društvenim mrežama

Prvo oglašavanje sina Dragane Mirković nakon saznanja o razvodu: On je odavno odabrao stranu (FOTO)

instagram/ata images antonio ahel

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića nije previše aktivan na duštvenim mrežama, ipak jutro nakon što se doznalo da su mu roditelji predali zahtev za razvod braka odlučio je da objavi jedan post.

Reč je o fotografiji automobila, parkiranog ispred vrata, verovatno njihovog dvorca u Beču.

Pročitajte: A pričalo se da se Ceca i Dragana nikada neće pomiriti... Jedno pitanje u živom programu promenilo je sve (video)

Ćerka i sin Dragane Mirković evidentno su u ovim teškim časovima uz majku, koja se svoje karijere odrekla kako bi njih odgajila i izvela ih na pravi put.

Antonio Ahel ATA Images

 

Danas kada su svoji ljudi i idu ka profesionalnom usponu Marko i Manuela ne zaboravljaju žrtvu estradne umetnice.

Razvod Dragane i Tonija svakako je uticao i na njih, a čini se da su u nekom momentu oni ipak morali da donesu i odluku gde će i kako nastaviti život.

Milan Maričić/ATA Images

 

S obzirom na to da im je otac otišao u Nemačku, gde živi sa svojom novom devojkom, logično je bilo što su ćerka i sin Dragane Mirković odlučili da život nastave sa majkom u velelepnom dvorcu, koji ima preko 20 spavaćih soba isto toliko kupatila, veliki hol, više od dva dnevna boravka...

Pročitajte: Kao da krah braka nije dovoljan - Operacija Dragane Mirković više nije tajna

Svakako i da je odabir pao na jedan od stanova širom Austrije, ipak veruje se da bi u ovom momentu oni  bili rame za plakanje pevačice, koja je navodno još pre tri godine presekla i donela odluku o razvodu.

Milan Maričić/ATAImages

 

Pitanje je kako se Dragana sa novitetima nosi, da li još uvek skuplja onu ljubav, aplauze i ovacije s koncerta ili se fokusirala na zlurade komentare ili pak reči podrške.

Pročitajte: Ko je devojka zbog koje je Toni posle 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vredan milione

Oslonac u svom domu ona svakako ima a ako je verovati ranijim postovima njen naslednik uveliko je odlučio na čijoj je strani, pa čak i ovoga puta.

Naime, on je pre par meseci objavio fotografiju sa majkom, a u opisu je dodao: "Mamin sin".

Komentari (1)

Loading
Tanja

15:35 28.03.2024

Postovana Dragana,nisam vaš fan ali Vas kao majku potpuno podržavam,оdgajili ste prelepu i pametnu decu a to je u životu najvažnije.❤️