Celebrity News

Posle 6 divnih godina, Goran Ivanišević rekao kraj: Odluka je neopoziva

Goran Ivanišević rekao kraj

Posle 6 divnih godina, Goran Ivanišević rekao kraj: Odluka je neopoziva

Profimedia

Goran Ivanišević rekao je kraj saradnji sa Novakom Đokovićem. Po svemu sudeći, odluka je bila obostrana, a prijateljstvo nenarušeno, ali su obojica sportista odlučili da je vreme za nove početke.

Odluku o prekidu saradnje sa javnošću je podelio Novak, uz niz zajedničkih fotografija:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Jasno se sećam trenutka kada sam pozvao Gorana da postane član ekipe. Bilo je to 2018, kada smo Marjan (Vajda) i ja tražili neki inovativan i magičan servis koji bismo dodali našem duetu.

Ne samo da smo dobili servis već i mnogo smeha, zabave, prvo mesto na kraju godine, brojne rekorde i još 12 grend slem titula, kao i novih finala. Da li sam pomenuo i malo drame? 

Pročitajte: Težak dan za suprugu Gorana Ivaniševića, oglasila se tužna - Nije mogla da podnese tuđu patnju i bol

Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili smo da prekinemo saradnju. Hemija na terenu imala je svojih uspona i padova, ali naše prijateljstvo uvek je bilo čvrsto.

U stvari, s ponosom mogu da kažem da smo, osim zajedničkih pobeda na brojnim turnirima, imali i dugogodišnju bitku sa strane, u igrici Parchisi. Taj turnir za nas nikad ne prestaje.

- Šefinjo, hvala ti za sve, prijatelju. Volim te! - napisao je teniser u svojoj objavi.

 

 

Goran Ivanišević rekao je kraj saradnji koja će mu kao treneru u budućnosti otvoriti mnoga vrata, a ko će ga zameniti na mestu trenera u timu Novaka Đokovića ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading