Celebrity News

Roditelji Dragane Mirković imaju jasan stav o Toniju: Sve je ukazivalo da nešto nije u redu (FOTO)

Roditelji Dragane Mirković ponašanjem pokazali šta misle o ćerkinom razvodu

Roditelji Dragane Mirković imaju jasan stav o Toniju: Sve je ukazivalo da nešto nije u redu (FOTO)

Milan Maričić/ATA Images

Veruje se da su roditelji Dragane Mirković daleko pre svih bili upućeni u ćerkine bračne probleme.

Od sestre Dušice, oca Predraga i majke Jelice estradna umetnica ništa ne skriva, a zašto i bi kada su oni, pored sina Marka i ćerke Manuele, možda čak i jedina njena prava podrška.

Pročitajte: Dragana i Seka godinama nisu govorile zbog Tonija - Evo šta je uradila, ali Gaga je na to zažmurila (FOTO)

Reč je o poštenim i vrednim ljudima, o kojima u Kasidolu samo lepa reč može da se čuje. Roditelji Dragane Mirković, uprkos ćerkinoj popularnosti i milionima na računu, nisu se mnogo promenili.

Petar Đorđević

 

Ostali su skromni i dosledni sebi, istovremeno skloni kritici.

Najpozitivniju ali iskrenu, povremeno bolnu kritiku oni su umeli da upute svojoj mezimici, koja je znala da joj žele samo najbolje i da je zasigurno to što tvrde ništa drugo do suva istina.

Velika podrška i saveti sa njihove strane stizali su na Draganinu adresu, raskošnog dvorca u Beču, a ona ih je širokih ruku prihvatala.

screenshot/ Kurir TV

 

I po pitanju braka i po pitanju roditeljstva pevačica se uvek savetovala sa sestrom i majkom, koje su joj u neku ruku i uzor.

Kada je prvi put posumnjala u Tonijevo neverstvo, veruje se da je o tome folk zvezda upravo njih dve obavestila, istovremeno nagađa se da je od njih dobila upute da ne rastura porodicu odmah već da prvo proba da spasi brak.

screenshot/ Kurir TV

 

Otuda letovanje sa Tonijem 2022. godine na Maldive, otuda sastajanje sa Lepom Brenom i Bobom prošle godine u Monaku i vožnja jahtom.

Nažalost, uprkos Draganinom naporu sve se raspalo u jednom trenu, Tonijevom voljom da život otpočne sa drugom ženom, i to 15 godina mlađom, navodno doktorkom.

Pročitajte: Ko je devojka zbog koje je Toni posle 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vredan milione

S obzrirom na to da su bili svesni rasula u kom im se ćerka nalazi roditelji Dragane Mirković, koji inače nemaju običaj da dolaze na njene koncerte, pristali su da prisustvuju njenom nastupu u Areni u Beogradu i tada joj daju svesrdnu podršku.

Kurir TV

 

Iz ove perspektive, nakon što se sve doznalo, može se reći da je potez Jelice i Predraga bio potpuno na mestu, da su u neku ruku želeli uskoro bivšem zetu da pokažu da njihova mezimica nije sama i da to nikad nije bila iako je u početku možda tako i delovalo, kada se odselila u Beč i sve napustila.

Komentari (0)

Loading