Celebrity News

Ana Nikolić otvorila dušu o poznanstvu sa Tonijevom devojkom: Petnaest godina je mlađa od njega (FOTO)

Ana Nikolić upoznala Tonijevu devojku - pišu tabloidi

Ana Nikolić otvorila dušu o poznanstvu sa Tonijevom devojkom: Petnaest godina je mlađa od njega (FOTO)

ata images/G.G./Antonio Ahel

Svi mediji pišu da je Ana Nikolić upoznala Tonijevu devojku, te da je jedna od retkih koja je imala čast i privilegiju da se rukuje sa ženom koja je Dragani Mirković razorila brak.

Po pisanju portala pevačica, usput Draganina velika prijateljica, s dotičnom damom koju nazivaju i ljubavnicom našla se u istom društvu još u toku leta na primorju.

Pročitajte: Bila otkriće godine i san svih muškaraca, a dočekala ono najgore: Tužna sudbina devojke od čokolade

Još tada, navodno, bivši suprug Mirkovićke nije krio da je ludo zaljubljen u čak 15 godina mlađu devojku, koja je iz Beča, a zapravo je sa naših prostora.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Čim su se spekulacije na pomenutu temu pojavile u medijima Nikolićeva je reagovala putem Instagrama.

Informaciju da je Ana Nikolić upoznala Tonijevu devojku negodovala je, a sve natpise i nagađanja nazvala nebulozama, a čak je medijima pripretila i tužbom.

Milan Maričić/ATA Images

 

- Prvo da se obratim javno Dragani i Toniju i kažem da mi je žao, znam kako se osećaju, jer sam i sama prolazila kroz razvod. Oni su moji prijatelji i to će biti tako zauvek.

- A drugo svi mediji koji objave bilo kakvu budalaštinu poput ove... biće tuženi.
Malo poštovanja za porodicu Bijelić - Mirković, kao i mene. OVO SU NOTORNE LAŽI I TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA - zaključila je pop zvezda, samim tim je demantovala da je imala bilo kakav susret sa Tonijevom ljubavnicom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Veruje se da se Dragana na Anu, i da je sve navedeno istina, ne bi naljutila, jer je mnogo ranije doznala za pomenutu aferu, ali da je na sve načine pokušavala da spasi brak i raspredanje jedne porodice.

Pročitajte: Prvo oglašavanje sina Dragane Mirković nakon saznanja o razvodu - On je odavno odabrao stranu (FOTO)

Nažalost, njen suprug ostao je pri stavu da ode sa drugom, što je i učinio još pre tri godine, ali je sve skrivano od javnosti.

Milan Maričić ATA images

 

Nikome nije jasno zašto je par u međuvremenu objavljivao zajedničke fotografije na portalu, pa i zašto se s osmehom na licu pojavio na crvenom tepihu pre koncerta u Areni.

Komentari (0)

Loading