Celebrity News

Svi znate sestru Dragane Mirković, a sada je pevačica predstavila mlađeg brata: Prezgodan je i bavi se ozbiljnim poslom (FOTO)

Sestra Dragane Mirković nije deo javnog života

Svi znate sestru Dragane Mirković, a sada je pevačica predstavila mlađeg brata: Prezgodan je i bavi se ozbiljnim poslom (FOTO)

ATA Images

Odgovor na pitanje ko je rođena sestra Dragane Mirković javnost je dobila tek pre godinu-dve.

Lepa Dušica, vrlo slična likom pevačici, navodno radi u produkciji na DM televiziji, i praktično je vlasnicima, sestri i njenom mužu Toniju Bjeliću, desna ruka.

Pročitajte: Uradila je nešto loše na svojoj slavi - Dragana Mirković otkrila kako se razbuktao sukob sa Cecom

Učestvuje u organizaciji programa, odgovorna je prema zaposlenima, a bavi se i svim drugim detaljima koje poznati par zbog odsustva ne uspeva da isprati.

Instagram

 

Dragana je zahvalna sestri na tome što je veliko breme preuzela na sebe, ne krije da je ona jedina osoba sa kojom deli sve svoje tajne te da je njeni naslednici Manuela i Marko obožavaju.

Facebook

 

Taman kada su fanovi estradne umetnice pomislili da su upoznati sa celokupnim rodoslovom pevačice, ona je sve iznenadila fotografijom sa vaterpolistom i humanitarcem Aleksandrom Njegovanom i u opisu dodala da je on njen mlađi brat.

Instagram

 

- Moj mlađi brat Aleksandar Njegovan. Hvala na divnom poklonu – napisala je u opisu fotografije sa sportistom Dragana, sa kojim nije pozirala prvi put.

Pevačica i njen suprug mnogo puta do sada su učestvovali u humanitarnim akcijama, čiji je deo takođe bio  Aleksandar a jedan od projekata koji se po mnogo čemu ističe je i Srbi za Srbe.

Pročitajte: Ni ona nije odolela trendu večite mladosti! Šokiraće vas šta je sve Dragana Mirković radila na sebi: Fotografije su dokaz

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da li je Njegovan zaista u srodstvu sa pevačicom, mnogi smatraju da je ona ovom porukom samo želela vaterpolisti da da na značaju i javno iskaže koliku ljubav i bliskost oseća prema njemu.

 

 

Aleksandar je 2019. godine sa izabranicom Svetlanom stao na ludi kamen, a za atmosferu bila je zadužena Aleksandra Prijović.

 

 

Komentari (0)

Loading