Celebrity News

Ni Toni više neće da ćuti! Izneo svoju stranu priče, Draganini fanovi u šoku (FOTO)

Oglasio se Toni Bijelić povodom nagađanja o razvodu

Ni Toni više neće da ćuti! Izneo svoju stranu priče, Draganini fanovi u šoku (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Konačno, nakon toliko spekulacija i nagađanja oglasio se Toni Bijelić.

Biznismen hrvatskog porekla sa austrijskom adresom u ličnoj karti poželeo je da usled spekulacija koje se pišu po štampi i portalima ispriča svoju stranu priče, što je i učinio preko advokata, tačnije zvaničnim putem.

Pročitajte: Ko je devojka zbog koje je Toni posle 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vredan milione

Za razliku od svoje supruge Dragane Mirković, kraj koje je proveo 24 godine i izrodio dvoje dece Marka i Manuelu, milioner nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, niti je u međuvremenu bilo potrebe da angažuje pi-ara.

Petar Đorđević

 

Ovaj izvor poslužio je pevačici da dopre do šire javnosti, dok je Toni odabrao drugi put.

Njegova advokatica medijima je poslala zvanično saopštenje, pa čak i neki vid opomene. 

- Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek - prenosi Republika, a u produžetku je dodato: 

Boško Karanović

 

- Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju - izjavila je Gabriela Banić.

Dan i po nakon Draganinog zvaničnog saopštenja oglasio se Toni Bijelić i štošta demantovao.

Pročitajte: A pričalo se da se Ceca i Dragana nikada neće pomiriti... Jedno pitanje u živom programu promenilo je sve (video)

Ostaje da se vidi da li će javnost poverovati njemu ili pak medijima koji uvek imaju keca u rukavu i skrivene izvore koji ne pričaju u prazno, a uglavnom se ispostavi da ono oko čega se najviše nagađa bude istina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Vreme će pokazati da li je Toni zaista uplovio u novu vezu, te je to razlog razvoda ili je pak istina ono što je pevačica napisala, a to je da je došlo do neslaganja i nepomirljivih razlika.

 

Komentari (0)

Loading