Celebrity News

Marko Bijelić je na majčinoj strani, a evo kako je ćerka Dragane Mirković reagovala na odluku o razvodu (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković takođe ima svoj stav po pitanju razvoda roditelja

Marko Bijelić je na majčinoj strani, a evo kako je ćerka Dragane Mirković reagovala na odluku o razvodu (FOTO)

ata images/Milan Maričić/Antonio Ahel

Sin i ćerka Dragane Mirković poslednjih par dana u žiži su medijskog interesovanja.

Odluka estradne umetnice da se nakon 24 godine braka razvede od biznismena Tonija Bijelića pogodila je prvenstveno njih.

Pročitajte: Neću da sipam so na ranu - Nakon što je Toni ostavio Draganu zbog 15 godina mlađe, oglasila se Lepa Brena

Iako su odrasli ljudi, studenti koji lagano privode kraju svoje studije, dakako im teško pada da gledaju roditelje na dve različite strane, sukobljene i pred sudom.

ata images/M.M./ Antonio Ahel

 

Sudski postupak je, nažalost, nešto što tek čeka poznate supružnike, pa i njhove naslednike od kojih trenutno svi odlučuju da biraju strane.

Zasigurno je da u ovom momentu strana ne sme biti, ipak ako se sve dogodilo onako kako se piše po portalima, da je Toni taj koji je povukao prvi potez i sa novom izabranicom napustio pevačicu, koja je potom donela odluku o razvodu, može se pretpostaviti kako se Marko i Manuela osećaju i šta u ovom momentu misle.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Dok se portali pune vestima o njegovoj majci Marko je na Instagram postavio fotografiju svog novog skupocenog automobila. 

Vrlo verovatno nije mu bila namera da se hvali, već da istakne da se trenutno nalazi u dvorcu kraj majke, odakle se pre par godina zbog studija odselio i dolazi tek povremeno.

Time je, po mišljenju mnogih, Marko jasno stavio do znanja na čijoj je strani, a njegova fotografija sa Draganom, ispod koje piše "Mamin sin", dodatno je to potvrdila.

Boško Karanović

 

Što se mezimice folk dive tiče tu su mediji ostali praznih šaka.

Naime, Manuela se odlučila za tišinu. Nagađa se da je ona tatina ćerka, poput mnogih drugih ćerki, ali da je i kod nje ovoga puta proradio više razum nego srce.

Pročitajte: Ko je devojka zbog koje je Toni posle 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vredan milione

Šta je istina saznaće se tak kada ona odluči da se oglasi, a čak i njeno neoglašavanje blagi je nagoveštaj da se ne oseća dobro, da joj sve ovo oko razvoda jako teško pada, te da još uvek ne može da veruje da joj se porodica raspala.

Goran Jovanović

 

Ćerka Dragane Mirković divna je devojka, staložena, uspešna i jaka, te se veruje da će i ovo kao i sve drugo ona prebroditi naravno uz majčinu podršku, zapravo međusobnu porodičnu podršku.

Komentari (0)

Loading