Celebrity News

Ma kakav bogataš, imao je samo besna kola! Sve je zaradio zahvaljujući njoj: Dragana iznela stravične detalje o Toniju

Podela imovine Dragane Mirković i Tonija Bijelića u nekom trenutku će se dogoditi

Ma kakav bogataš, imao je samo besna kola! Sve je zaradio zahvaljujući njoj: Dragana iznela stravične detalje o Toniju

Ata Images/Antonio Ahel

S obzirom na podnetu tužbu za razvod braka podela imovine Dragane Mirković i Tonija Bijelića neminovna je.

Očekuje se da će se, još malo pa bivši, emotivni partneri odazvati pozivu suda, te da će za početak izraziti svoju volju, a potom istaći i kako žele stečeno u braku da podele.

Pročitajte: Dragana i Seka godinama nisu govorile zbog Tonija - Evo šta je uradila, ali Gaga je na to zažmurila (FOTO)

S obzirom na to da imaju dvoje dece Marka i Manuelu, za koje se veruje da na svoje ime poseduju nekretnine i automobile, taj aspekt neće se uzimati u obzir, ono što pak stoji na Draganinom i Tonijevom bankovnom računu i na spisku vlasništva potpašće pod brakorazvodnu podelu.

Civilizovani ljudi, kao što su do sada bili, Toni i Dragana verovatno će i taj deo svoje zajedničke istorije brzo privesti kraju.

Ata Images

 

Nekretnina navodno je dosta, dosta je i skupocenih automobila, koji će stati na spisak kada nastupi podela imovine Dragane Mirković i Tonija Bijelića, a što se tiće novca, domaća javnost raspravlja o pevačicinoj poslednjoj izjavi, gde tvrdi da je sve potrošila na koncerte.

- Nije me sramota da kažem da ja sad nemam novca. Takvo je vreme. Moj posao je pošten. Nemam pomoć ni od koga, sve ovo što vidite oko koncerata, to sam samo ja, ali ja to tako želim.

- Mene niko na ovo nije terao. Nije bitno imam li novca. Trenutno ga nemam, sve je otišlo na turneju i humanitarne koncerte - rekla je.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Da je uložila, zasigurno jeste, a da li je baš sve potrošila ostaje da se vidi. Sve i da je istina to što tvrdi, sve stečeno u braku ide na dva dela, zbog čega pevačici sledi ono što biznismen poseduje.

Godinama unazad spekulisalo se o kojoj cifri je reč, šta je to što sve bračni par ima, a na prvo mesto uglavnom se isticao dvorac u Beču, koji su renovirali i do pre tri godine zajedno u njemu živeli.

Ovih dana, međutim, doznalo se da on i nije u Tonijevom i Draganinom vlasništvu, već da je iznajmljen na nekoliko godina s pravom da se izvrši restauracija.

Na žalost biznismena i njegovog renomea, pronađene su i dodatne pevačicine izjave gde je iznela pravo stanje o milionima, posebno onim s početka braka.

Mirko Tabašević

 

Demantovala je Dragana da se udala za bogataša, naprotiv, istakla je da su njenom zaslugom stekli sve što danas poseduju, što nije čudno jer u mnogim brakovima žene su pokretač i čuveni vrat, dok su muževi glava porodice.

Pročitajte: Ni Toni više neće da ćuti! Izneo svoju stranu priče, Draganini fanovi u šoku (FOTO)

- Toni je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla - ispričala je folk diva pa se nadovezala:

- On je bio lep momak, vozio je moćan auto, kao i svi ovde (Beč). Nema stan, OK, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela.

Mirko Tabašević

 

- Mogla sam se udati za bogataša, da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta "lokomotiva", kako me zove moja ekipa. On je umeo da me prati i zajedno smo mnogo toga napravili, ali rizikovala sam puno - zaključila je.

 

 

Komentari (0)

Loading