Celebrity News

Toni ju je ostavio zbog 15 godina mlađe, a evo kako je počela njihova ljubavna priča

Kako su se upoznali Dragana i Toni?

Toni ju je ostavio zbog 15 godina mlađe, a evo kako je počela njihova ljubavna priča

mirko tabašević

U jeku vesti o krahu braka Dragane Mirković i Tonija Bijelića, fanovi i dalje ističu da su njih dvoje možda najskladniji par na estradi, te da im je veoma teško da poveruju da je ovoj ljubavnoj priči došao kraj.

Da je njihova ljubavna priča bila jedna od najlepših na domaćoj javnoj sceni, neosporno je, a kako su se zapravo upoznali Dragana i Toni?

Pročitajte: Dragana Mirković vanredno se obratila javnosti - Već duže vreme jedna devojka...

Dragana je svojevremeno otkrila da je ljubav svog života srela sasvim slučajno:

- Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno. U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatoru se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem.

Mirko Tabašević

 

Otpevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je usledio drugi koncert, a Toni je ponovo dašao po mene, iako je organizator popravio svoj auto. Tada sam imala priliku da ga malo bolje pogledam. Završim i taj drugi koncert, vrate oni mene u hotel... - ispričala je jednom prilikom Dragana te dodala da je sutradan od svog još uvek zakonitog supruga dobila poziv na kafu:

Kako su se upoznali Dragana i Toni - Priča nalik na filmsku

- Za ta dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu. U tom trenutku su i rođaci trebali da dođu po mene, ali su zbog gužve u gradu kasnili puna dva sata. To ja nazivam sudbinom – istakla je i otkrila da je Toni bio veoma domišljat:

- Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest. Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“. Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu.

Pročitajte: Prvi Uskrs bez Tonija, ali i bez dekoracije i šarenih jaja! Dragana je imala samo jedno da poruči, a evo kako joj je suprug odgovorio (FOTO)

Posle nekog vremena shvatila je da susret želi da ponovi. Baš kao i upoznavanje i veridba sa Tonijem bila je atipična:

- Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu na crvenom svetlu, samo je izleteo, kaže da je tad smogao snage, ja sam se nasmejala. Atipičan ali presrećan trenutak, mnogo lepih trenutaka je bilo - ispričala je tada.

Instagram

 

Danas je na ovu, četvrt veka dugu romansu stavljena tačka, a Dragana, koja nije krila da je tri godine pokušavala da spasi brak i porodicu, odlučila je da se posveti sebi i deci, ali sećanja, koja je sa Tonijem izgradila nikada neće zabpraviti.

 

 

Komentari (0)

Loading