Celebrity News

Prvi Uskrs bez Tonija, ali i bez dekoracije i šarenih jaja! Dragana je imala samo jedno da poruči, a evo kako joj je suprug odgovorio (FOTO)

Dragana Mirković katolički Uskrs nastavlja da slavi

Prvi Uskrs bez Tonija, ali i bez dekoracije i šarenih jaja! Dragana je imala samo jedno da poruči, a evo kako joj je suprug odgovorio (FOTO)

Mirko Tabašević

Dragana Mirković katolički Uskrs obeležavala je porodično protekle 24 godine.

Do udaje za Tonija, koji je rodom iz Hrvatske ali je život skrojio u Austriji, slavila je isključivo pravoslavne praznike u domu svojih roditelja, bake i deke u Kasidolu, koji i dalje rado posećuje.

Pročitajte: Pored Bašanovića Dragana je volela još jednog Zorana - Bio je muzičar i njena neprežaljena ljubav (FOTO)

Ne zaboravlja pevačica odakle je potekla, dok, čini se, da ne źeli da zaboravi ni za koga je bila udata dve i po decenije i kraj koga se ostvarila u ulozi majke i proživela neke od najlepših godina u životu.

Svake godine na dan Uskrsa, koji je i kod pravoslavaca i katolika uglavnom padao na sličan datum u godini, Dragana je dekorisala svoj dvorac, najpre huhinjski deo i trpezariju.

Antonio Ahel, M.M./ATAImages

 

Na njenoj raskošnoj trpezariji uvek su se nalazile zeke, slama, jaja raznih oblika i sastava, pa i ona šarena koje domaćica lično sprema za radost svoje porodice.

U početku braka Gaga je to radila da udovolji suprugu, zatim dečici, koju je naučila da poštuju sve veroispovesti, a potom i zbog sebe same i svojih fanova širom sveta.

Mirko Tabašević

 

Kraj prelepo dekorisanog stola na dan praznika s osmehom se fotografisala, a uz te slike svojoj publici poručivala je sve najbolje, dobru sreću, zdravlje i porodične odnose.

Ove godine, uprkos činjenici da se razvodi od Tonija, nije propustila da vernicima uputi čestitke, ali ne uz praznične slike kao ranije.

Mirko Tabašević

 

Objavila je ranije nastale forografije iz dvorca i kratko na engleskom napisala: "Srećan Uskrs".

Svi se pitaju hoće li makar zbog svojih naslednika Marka i Manuele ona popustiti, te prirediti tradicionalni porodični ručak kome će prisustvovati i njen uskoro bivši suprug.

Pročitajte: Nova saznanja o razvodu Dragane i Tonija - Da li je ovo pravi razlog kraja braka?

Taj deo ne verujemo da će završiti na njenom profili, mada ko zna.

Prema komentarima koje folk divi svakodnevno upućuju pratioci na Instagramu reklo bi se da ne bi imali ništa protiv da se ona sa Tonijem i pomiri.

Kako izgledaju Draganine fotografije obeležavanja Uskrsa pogledajte OVDE, a zanimaće vas i kako je Toni to proslavio.

instagram/tonibijelic

 

Biznismen je jednom slikom sa korpom prepunom jaja i porukom "Srećan Uskrs" čestitao svima koji slave.

 

Komentari (0)

Loading