Celebrity News

Majka Miodraga Radonjića nastupala je širom sveta: Imala je istog menadžera kao Lepa Brena

Majka Miodraga Radonjića

Majka Miodraga Radonjića nastupala je širom sveta: Imala je istog menadžera kao Lepa Brena

ATA Images

O Miodragu Radonjiću znamo mnogo toga: i listu njegovih uloga, i kako mu se zovu žena i deca, i ko mu je najbolji prijatelj. Međutim, malo ko zna da se majka Miodraga Radonjića proslavila mnogo pre nego što su on i njegov brat Marko došli na svet.

Ata Images

 

Majka Miodraga Radonjića, Branka Lolić, završila je Muzičku akademiju. Instrumentalista je na harmonici, vokalni solista, član hora "Kraljica Natalija" i muzički urednik u Televiziji Beograd – stavke su koje se izdvajaju u njenoj biografiji.

Pročitajte: Miodrag Radonjić po drugi put postao otac! Milica mu je podarila još jednog sina, o imenu se već priča (FOTO)

- Mama je pre nego što smo se rodili brat i ja osvojila nagradu "Prva harmonika SFRJ". Nastupala je širom sveta, ne samo u Evropi, nego i u Americi, Kanadi i Australiji. To je tada bilo u trendu - otkrio je popularni glumac.

Posebno je zanimljiv podatak da je imala istog menadžera kao i Lepa Brena.

printscreen youtube / rts

 

- Tih osamdesetih godina menadžer joj je bio čuveni Raka Đokić, koji je tada zastupao i Lepu Brenu. Imao je samo dve klijentkinje, Brenu i moju mamu - kazao je Miodrag Radonjić i pojasnio:

- Onog trenutka kada je mama odlučila da zasnuje porodicu karijeru je ostavila po strani.

Pročitajte: Hiljade evra je potrošio na njegovo uređenje! Zavirite u dom Miodraga Radonjića, kuhinja će vas posebno oduševiti (FOTO)

Na pitanje da li je od majke nasledio talenat za muziku, glumac je u jednom intervjuu za HELLO! uz smeh priznao:

- Imam sluha, mada ga nisam previše negovao. Mislim da bih se snašao kada bi uloga zahtevala da nešto otpevam. Falširam samo u kafani.

Komentari (0)

Loading