Celebrity News

Anđelka Prpić nakon tri godine rekla kraj! Nije mogao da je odgovori, odlučila je i sada nema nazad (FOTO)

Anđelka Prpić rastanak od prvog supruga prebolela je uz pomoć prijatelja i fanova

Anđelka Prpić nakon tri godine rekla kraj! Nije mogao da je odgovori, odlučila je i sada nema nazad (FOTO)

ata images/stefan tomasevic

Anđelka Prpić rastanak teško podnosi i reklo bi se da se trudi kako bi svaki mogući odnos, bio on poslovni ili privatni, što duže sačuvala.

Ako je pitate o prijateljima, spomenuće vam da ima sijaset novih, koje je stekla tokom studija u Novom Sadu, a potom i po dolasku u Beograd.

Pročitajte: Gledaj majku biraj ćerku - Fotografija puna ljubavi stigla iz doma Anđelke Prpić

Isto tako ne krije da njeno srce zauvek pripada drugaricama koje je upoznala još u osnovoj školi, te da su joj one najbolji i savetodavci i rame za plakanje, ali i najbolja ekipa za provod.

Ne odustaje Anđelka tek tako od ljudi i odnosa, voli da je okružena čestitim, vrednim osobama, koje imaju cilj i ideju, koje poštuju vrednosti koje je i ona sama iz svoje porodice pokupila.

Ata Images Antonio Ahel

 

Radosna je kada joj se i na poslovnom planu dogodi da upravo takve upozna i sa njima deli kadar.

U poslednje vreme ona dosta radi, ima je i na filmu, i u serijama, i u pozorištu, a njen komad "Šta me snađe" izuzetno je cenjen kod publike.

U svakoj ulozi simpatična Požarevljanka odlična je. Bilo da glumi Anđelku u sitkomu "Andrija i Anđelka", bilo da igra napaćenu ženu koja je izgubila memoriju u filmu i seriji "Jedini izlaz", uvek ona donese nešto svoje zbog čega je gledaoci cene.

Tako je bilo i u projektu "Radio Mileva", koji se od 2021. godine emituje na Javnom servisu. Anđa tu igra vickastu frizerku, a sada je, nažalost, došlo vreme da se te uloge odrekne.

instagram/andjelkap

 

Njena ekipa, zaključno sa rediteljima Dejanom Zečevićem i Elmirom Jukovićem, producentom Nebojšom Garićem, glumcima Olgom Odanović, Anđelom Jovanović, Marijom Vicković, Nikolom Kojom, obeležila je malom, ali slatkom žurkom Anđin poslednjih snimljeni kadar oprostivši se od nje privremeno.

Pročitajte: Treća sreća! Četiri meseca od rođenja ćerkice Anđelka Prpić fanove obradovala još jednim predivnim vestima (FOTO)

Veruje se da se lepa komičarka na rastanak odlučila jer je shvatila da nije u stanju da igra novu predstavu, čije će izvođenje biti širom Balkana, i da učestvuje u seriji.

instagram/andjelkap

 

Da Anđelka Prpić rastanak ne voli videlo se i po njenim suznim očima kada su kolege krenule da aplaudiraju, a poznavajući je sama će ubrzo osmisliti neki projekat u kom će se ponovo sa njima sastati.

 

 

Komentari (0)

Loading