Celebrity News

Karleušina torba sa Story Celebrities Only powered by Somersby žurke na naslovnoj strani prestižnog magazina (FOTO)

Torba Jelene Karleuše oduševljava

Karleušina torba sa Story Celebrities Only powered by Somersby žurke na naslovnoj strani prestižnog magazina (FOTO)

Miloš Miletić

Jelena Karleuša svima je dobro poznata kao veliki ljubitelj mode. Ona važi za ženu koja donosi modne novitete na našu javnu scenu, a u njenom garderoberu sve pršti od luksuznih brendova, Kako je sama u više navrata isticala fetiš su joj cipele, ali i aksesoari, a upravo jednim komadom istakla se i u sredu na Story Celebrities Only powered by Somersby partiju. Naime, torba Jelene Karleuše ostavila je sve bez daha.

Pročitajte: Detaljan cenovnik i brendovi - Šta je to Karleuša nosila na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki (FOTO)

Instagram

 

Skupoceni stajling brenda "Balenciaga" Jelena je za ovu priliku upotpunila veoma upečatljivim modelom za koji je izdvojila vrtoglavih 3500 evra. 

Pročitajte: Nekoliko dana pred Novu godinu stigla je u njihovu kuću - Ovo što je Duško priredio Karleuši malo koja žena može da podnese (FOTO)

Instagram

 

Kožna torba Jelena Karleuše zapravo veoma je neobično osmišljena. Spojena je sa rukavicom koja se navlači na ruku i time se izdvaja od klasičnih komada, a takođe i veoma efektno deluje.

 

 

Da je za istim komadom prava pomama u svetu, te da je Karleušina torba pravi hit u svetu govori i činjenica da se ista našla na naslovnici kineskog magazina "Grazia" samo u pink nijansi.

Komentari (0)

Loading