Celebrity News

To će se dogoditi posle mog 40. rođendana: Tanja Savić potvrdila lepu vest

Svadba Tanje Savić biće ogromna

To će se dogoditi posle mog 40. rođendana: Tanja Savić potvrdila lepu vest

Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica već mesecima uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem, a svadba Tanje Savić biće ogromna.

Pročitajte: Veljko nije mogao da ćuti! Evo kako se Gudelj ponaša prema mojoj Anastasiji

 - Želela bih da napravim prvo svoj 40. rođendan, pa da se udam. Daj Bože da bude velika svadba. Videćemo da li ćemo sleteti avionom, zavisi koji avion, ja se bojim... - rekla je pevačica u jednoj emisiji, pa se prisetila svojih početaka.

- Dugačak je to put - od trnja do zvezda. Bilo je mnogo izazova, spoticanja, brodoloma... Kad si živ čovek, svašta ti se dogodi. Ispred mene nije bio kamen spoticanja, nego jedna stena malo veća.

Ja sam tu stenu morala da guram, i danas je guram. Najteže je da se čovek bori sam sa sobom. To je ono što ostane s vama.

Instagram

 

 

Ako sebe ne volite dovoljno... Čovek mora da se druži sa optimističnim ljudima - kaže Tanja, a onda je progovorila i o podršci kolega.

- Podrška kolega ne postoji. Mnogo kolega nosi maske. Ne mogu svi da budu dobri i da budu srećni. Svako ima neke privatne probleme...

Nisam se čula sa Slavicom, kad se raziđeš s ljudima s kojima si se družio kao mlad, putevi vam se raziđu. Svašta mi se nešto dešavalo. Ne bih da favorizujem, oni to dobro znaju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Meni je važno da kroz moje godine prepoznajem dobre ljude. Priklanjala sam se onima koji me nisu voleli, to više ne radim.

Komentari (0)

Loading