Celebrity News

Marko Vasiljević, zvezda serije Tajna vinove loze: Bio sam buntovan, družio se sa navijačima i upadao u tuče

Marko Vasiljević

Marko Vasiljević, zvezda serije Tajna vinove loze: Bio sam buntovan, družio se sa navijačima i upadao u tuče

Luka Šarac

Imao je burno detinjstvo

Marko Vasiljević, koji je ulogom u seriji "Tajna vinove loze" očarao ženski deo publike, da nije postao glumac bavio bi se poljoprivredom. A da nije imao strogog oca, pitanje je gde bi ga odvela buntovna priroda.

Instagram/markovaskevasiljevic

 

- Moji su bili vrlo mladi kad su me dobili, imali su po dvadeset godina. Nije im bilo lako. Ne znam osobu koja je u detinjstvu dobila više batina od mene. Nikad po glavi, isključivo po turu. Uvek sam znao zašto i svaki put sam zaslužio - iskreno je priznao Marko u intervjuu koji je dao za HELLO! na početku emitovanja serije koja ga je proslavila.

Pročitajte: Marko Vasiljević - Boba Mićalović je predložila da joj igram sina

- Zahvalan sam ocu što je bio strog jer bih, inače, postao kriminalac. Bio sam buntovan, družio se sa navijačima, upadao u tuče.

- Oca sam se bojao, ali sam ga i poštovao. Strahopoštovanje je vremenom preraslo u veliku ljubav. Danas je on moj najbolji prijatelj - otkrio je mladi glumac malo poznate detalje o svom detinjstvu.

Luka Šarac

 

Otac Marka Vasiljevića, poreklom Crnogorac, radni vek je proveo kao profesor Poljoprivrednog fakulteta.

- Nismo ratarska porodica, ali smo brat i ja naučeni da radimo na njivi i oko stoke. Usudiću se da kažem da smo, zahvaljujući podršci porodice, brat i ja izrasli u čestite, vredne, pravične i skromne ljude.

Pročitajte: Marko Vasiljević - Nakon uspeha u glumačkom poslu, rad na njivi mi je relaksacija

Malo je poznato da je Marko Vasiljević odstupnicu od glume potražio u - uzgoju oraha.

- Nadam se da ću moći da živim samo od posla za koji sam se školovao. Ali, voleo bih da imam i plan B. Možda sam novac koji sam uložio u zemlju mogao da potrošim na putovanja ili da kupim motor. Ali, gledam dugoročno.

Komentari (0)

Loading