Celebrity News

Melina je skuvala kafu, sela i rekla mi nešto zbog čega sam zvao policiju: Haris o drami u vili na Senjaku

Melina Džinović upala kod Harisa u kuću, bruje domaći mediji

Melina je skuvala kafu, sela i rekla mi nešto zbog čega sam zvao policiju: Haris o drami u vili na Senjaku

Ata Images

Melina Džinović upala kod Harisa u kuću, bruje domaći mediji. Naime, nakon što je Haris dao veliki intervju u kome govori o sada već bivšoj ženi, Melina se posle dužeg vremena pojavila na vratima porodičnog doma na Senjaku.

Naime, kako pevač govori za Kurir.rs, kada je Melina Džinović upala u kuću, on tamo nije bio.

Pročitajte: Haris prvi put o pomirenju sa Melinom - Situacija je takva, deca pate

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. 

Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla "svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi", na šta sam joj ja rekao "ako sud kaže da je tvoja" - kaže Haris.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj je bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila državinu napuštanjem porodice i selidbom na drugu lokaciju, ponovo sam zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio - objasnio je pevač svoju reakciju kada je Melina Džinović upala u porodičnu kuću.

Kada je patrola došla, oboje su izjavili da među njima nije bilo incidenata, nakon čega su dali odvojene izjave.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja sam ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju - kaže popularni pevač za Kurir.

 

 

Komentari (0)

Loading