Celebrity News

Budući baba i deda! Roditelji Katarine Živković prvi put u javnosti, majka otkrila veliku istinu (FOTO)

Roditelji Katarine Živković prvi put pred kamerama

Budući baba i deda! Roditelji Katarine Živković prvi put u javnosti, majka otkrila veliku istinu (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Živković nedavno je potvrdila najlepše vesti. Naime, ona je u petom mesecu trudnoće, a koliko je srećna pored partnera sa kojim je šest godina u vezi ne krije.

Roditelji Katarine Živković takođe dele sreću sa svojom naslednicom i sa nestrpljenjem iščekuju da postanu baka i deka i u naručje uzmu svoje unuče.

Pročitajte: Trudna Katarina Živković prvi put u javnosti! Pokazala stomačić, pa progovorila o ocu deteta - On je...

Ovoga puta, roditelji Katarine Živković prvi put su se našli pred kamerama, gostujući u emisiji „Metar moga sela” koja se emituje na Blic televiziji. Iako se trudna pevačica povukla iz medija na neko vreme kako bi uživala u drugom stanju, roditelji su odlučili da sa medijima podele njenu priču.

Otac Branislav i majka Verica, u porodičnom domu u Leskovcu ugostili su ekipu pomenute emisije.

Blic Tv/Metar moga sela printscreen

 

Roditelji nisu krili da su na Kaću neverovatno ponosni i srećni zbog perioda koji je pred njom. Majka Verica poštovala je ćerkinu želju da o novom izabraniku ćuti, te o zetu nije pričala ali je jasno stavila do znanja:

- Jednu njenu vezu posebno nisam odobravala - rekla je,a mnogi su se zapitali da li je mislila na Baneta Jankovića, dečka sa kojim je Kaća bila nakon pobede u rijalitiju.

Blic TV//Metar moga sela printscreen

 

Komentari (0)

Loading