Celebrity News

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović posle dužeg vremena u javnosti: Njen izgled svi komentarišu, jedan detalj posebno intrigira (FOTO)

Ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića posle dužeg vremena u javnosti

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović posle dužeg vremena u javnosti: Njen izgled svi komentarišu, jedan detalj posebno intrigira (FOTO)

Ata Images

Ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića, Aleksandra, ne uživa u tome što su njeni roditelji neretko tema javnosti, te se trudi da svoj život vodi daleko od radoznalih pogleda.

Ipak, s vremena na vreme s roditeljima se pojavi na nekom značajnom događaju, ili pratioce na Instagramu obraduje novom fotografijom.

Pročitajte: Napustila dva fakulteta, odbila da radi u očevoj imperiji i zarađuje prosečnu srpsku platu - Evo čime se bavi ćerka Saše Popovića

Ovoga puta, oglasila se prvi put nakon svadbe svog brata Danijela, od čega je prošlo gotovo dve godine.

Ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića konačno je objavila fotografiju i to od šminkera. Lepa Aleksandra i dalje nosi dugu riđu kosu, a u skladu sa bojom kose uskladila je i odeću i šminku, te je sve bilo u bronzanim tonovima.

Instagram

 

Naslednica Saše Popovića izazvala je lavinu komentara, te brojne komplimente na račun svog izgleda, a ono što je bilo posebna tema je da Aleksandra sa godinama sve više liči na majku Suzanu, te da ima njene crte lica.

Komentari (0)

Loading