Celebrity News

Napustila dva fakulteta, odbila da radi u očevoj imperiji i zarađuje prosečnu srpsku platu: Evo čime se bavi ćerka Saše Popovića

Ćerka Saše Popovića zanimanje odabrala i iznenadila sve

Napustila dva fakulteta, odbila da radi u očevoj imperiji i zarađuje prosečnu srpsku platu: Evo čime se bavi ćerka Saše Popovića

Petar Đorđević

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović nikada nije želela javno da se eksponira. Svoj život vodi daleko od radoznalih pogleda, a ono što se o njoj zna, otkrili su njeni roditelji u nekom od svojih brojnih intervjua.

Ćerka Saše Popovića zannimanje je odabrala, a o tome je javnost obavestila njena majka, Suzana.

Pročitajte: Zar je moguće da se snaja i zaova vole - Otkriveno kakav zapravo odnos gaje ćerka i snaja Saše Popovića (FOTO)

- Aleksandra je kreativna devojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvek traži.

Ipak, pošto ne voli da dangubi, a želi i da sama zarađuje novac, ona je završila kurs za danas jako popularnu nadogradnju noktiju, pa je gel-tehnikom počela da sređuje nokte.

Njena prva mušterija i model je bila upravo njena majka Suzana, ali ovo joj ide jako dobro pa je rešila da proširi ovaj biznis za koji, naravno, ima neophodan početni kapital - rekao je svojevremeno izvor za medije, a navode je potvrdila i Suzana, gostujući u emisiji „Milizam”:

 

 

- Ni moj sin iz prvog braka, ni moja ni Sašina ćerka ne vole javnost i nikako ih ne možete videti u medijima. Naša ćerka je do sada promenila dva fakulteta. Ne zna ni ona čime želi da se bavi, pa se traži.

Tu neodlučnost je nasledila na mene i ja sam prvo upisala ekonomsku školu, pa prešla u trgovačku, jer me ekonomija nije zanimala. Kod nje se to još nije iskristalisalo, ali neće da bude javna ličnost.

Moja deca su se tako rodila i to su nam nametnuli. Rekli su nam „ako vi morate da budete javne ličnosti, mi ne moramo” - ispričala je Suzana pa potvrdila da je ćerka Saše Popovića zanimanje, makar privremeno, odabrala:

Pročitajte: Popovićeva i Suzanina naslednica glavna tema na društvenim mrežama (FOTO)

- Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje.

Iako se na profesionalnom planu još uvek traži, Aleksandra je pravo oduševljenje kada su vaspitanje i zrelost u pitanju, jer iako njeni roditelji imaju milione, ona želi da novac sama zarađuje.

 

 

Komentari (0)

Loading