Celebrity News

Zar je moguće da se snaja i zaova vole: Otkriveno kakav zapravo odnos gaje ćerka i snaja Saše Popovića (FOTO)

Snaja Suzane Jovanović i Saše Popovića devojka je izuzetnih kvaliteta i talenata

Zar je moguće da se snaja i zaova vole: Otkriveno kakav zapravo odnos gaje ćerka i snaja Saše Popovića (FOTO)

Da je snaja Suzane Jovanović i Saše Popovića devojka za primer, izuzetno školovana, talentovana a nadasve lepo vaspitana iz dobre porodice saznalo iz par izjava estradnog para, koji je samo u superlativnu govorio o izabranici sina Danijela. Niko, međutim, nije postavio pitanje da li isto mišljenje gaji i njihova mezimica Aleksandra Popović, koja je poput snaje nedavno krenula u kozmetičke vode. 

Pročitajte: Popovićeva i Suzanina naslednica glavna tema na društvenim mrežama! Ćerka milionera pustila crvenu kosu do struka (FOTO)

Nakon svadbenog veselja svog brata Aleksandra je svega jednu fotografiju venčanja objavila na "Instagram" profilu te su svi posumnjali da odnosi između zaove i snaje nisu najsjajniji. Pre par dana stigla je potvrda da spekulacije na tu temu ipak nisu istinite. Naime, ćerka Saše Popovića podelila je i sliku sa snajom u komentaru joj tepajući Tiki.

Pročitajte: Sule, spremi se, vodim te na jedno mesto... Nećete verovati kako je Saša Popović zaprosio Suzanu Jovanović (foto)

Snaja Suzane Jovanović i Saše Popovića očigledno je ukrala srce svih članova poznate porodice, a posebno se dobro slaže sa najmlađom među njima, sa kojom odnedavno ima i profesionalnih poklapanja. 

 

 

Komentari (0)

Loading