Celebrity News

To nije dnevni boravak, već salon! Zavirite u dom Bogdane i Veljka Ražnatovića, jedan detalj posebno će vas oduševiti (FOTO)

Dom Bogdane i Veljka Ražnatovića oduzima dah

To nije dnevni boravak, već salon! Zavirite u dom Bogdane i Veljka Ražnatovića, jedan detalj posebno će vas oduševiti (FOTO)

M.M. / ATA Images

Na prostranom imanju Rodića u Titelu, svoje parče raja napravili su i Bogdana i Veljko Ražnatović.

Kuća Bogdane i Veljka Ražnatovića luksuzna je bela vila, opasana visokom kapijom. Ispred vile, Veljko je napravio bazen, a iza letnjikovac sa mini-parkićem, gde se njegovi sinovi sa uživanjem igraju.

Pročitajte: Novi problemi u braku Bogdane i Veljka pred rođenje trećeg sina! Cecin sin je jasan (FOTO)

Ipak, ono što oduzima dah, svakako je ukusno uređen dnevni boravak porodičnog doma. Reč je o prostranom salonu sa stilskim nameštajem, umetninama na zidovima i besprekornim izborom detalja, koji čine da dom Bogdane i Veljka odiše stilom, ali i porodičnom toplinom.

Ono što posebno oduševljava jeste to što je, uprkos dvojici mališana, Bogdana, koja nosi trećeg naslednika, sve drži urednim i čistim, te je jasno da je odlična domaćica.

 

 

- Ona je stub koji održava celu porodicu. Brine i o meni i deci. Moja su sada neka druga zaduženja, ali naravno i ja čuvam decu, da neko ne pomisli da ne, ali znatno manje od nje. Ona je uzela sve to na sebe. Žena je kakva se samo može poželeti - rekao je o svojoj ženi u jednom intervjuu Veljko.

Komentari (0)

Loading