Celebrity News

Ma kakva Mia Bjelogrlić... Milan Marić uhvaćen u zagrljaju prelepe brinete! Evo čija je ona sestra (FOTO)

Ljubavni život MIlana Marića uzbudljiv je

Ma kakva Mia Bjelogrlić... Milan Marić uhvaćen u zagrljaju prelepe brinete! Evo čija je ona sestra (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Po mišljenju brojnih fanova, ljubavni život Milana Marića do sada je bio izuzetno komplikovan.

Glumac koji svoje bravure nesebično deli sa publikom širom Balkana u narodu je poznat kao neko ko voli starije dame.

Pročitajte: Milan Marić i Mia Bjelogrlić prvi put zajedno u javnosti (FOTO)

Njegova veza sa rediteljkom iz Hrvatske Ninom Violić okončana je zbog razdvojenosti. On u Beogradu, ona u Zagrebu, kraj se video već na samom početku samim tim što nijedno od njih dvoje nije bilo spremno na kompromis.

Christoph Soeder/Profimedia

 

Kada se doznalo za vezu sa čak 19 godina starijom umetnicom, Milan se nije ustezao o tome da govori.

Nije govorio o velikoj razlici u godinama, već o osećanjima i razlazu koji je bio izuzetno bolan za njega, a svi su zaključili da u njegovom slučaju prava ljubav zaista godine ne broji. 

Da glumac voli starije dame i da mu je zbog toga ljubavni život više nego komplikovan, svedoči i činjenica da je po raskidu sa Ninom pronašao utočište u zagrljaju dve decenije starije Jelene Pavlović, koja se prethodno sporazumno razvela.

Spekulisalo se da je za razvod kriv Milan, što su iz njegovog PR štaba demantovali, a oglasila se i sama Jelena.

Florian Boillot/Profimedia

 

Napisi u novinama nimalo nisu doprineli skladu romanse između glumca i lepotice, te su odlučili da stave tačku i raziđu se u miru.

I ovaj razlaz dramski umetnik nije podneo lako, a mnogo puta nagoveštavao je da mu je odlazak kod psihologa dosta na tom i drugim poljima pomogao.

Kao neko ko je vrlo uticajan, mladi ga vole, ljudi srednjih godina poistovećuju se, stariji ga poštuju i cene to što radi, Milan često daje intervjue u kojima iznosi svoje mudrosti, stečene upravo u razgovoru sa psihijatrom.

Boško Karanović

 

Mišljenja je da bi svako ko oseti problem trebalo da se konsultuje sa stručnjakom i proba da sebi pomogne na taj način.

Ispovest pred osobom koja zna šta radi svakako je Marića dovela u sklad i mir, okrenuo se poslu, snimio je jednu od najboljih uloga u karijeri tumačeći Tomu Zdravkovića u istoimenom filmu, a nedugo pošto se film zavrteo širom Balkana, pa i sveta, doznalo se da je Milan još jednom pronašao sreću i to ni manje ni više već kraj novinarke Mie Bjelogrlić, ćerke Dragana Bjelogrlića.

Boško Karanović

 

Par se nije pojavljivao u javnosti zajedno, niti je pomenutu priču želeo da komentariše, ipak sve navedeno pa i to da se zaljubio prvi put u mlađu, i to mezimicu kolege, dovodi do zaključka da je ljubavni život Milana Marića izuzetno uzbudljiv.

Pročitajte: Rekla je šta ima - Oglasila se Marićeva bivša Jelena nakon što se saznalo da je smuvao Miu Bjelogrlić (FOTO)

Da li je između njega i mlade novinarke ičega bilo, da li su i dalje zajedno niko ne zna. Ono na čemu insistira da se plasira u medijijma su njegova profesionalna zaduženja, najpre u pozorištu.

Nedavno je prisustvovao obeležavanju rođendana Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde se pojavila i sestra glumice Bojane Stefanović, Iva Stefanović, koja se sasvim slučajno ili pak namerno našla u Milanovom zagrljaju kada su reporteri počeli da škljocaju.

Boško Karanović

 

Poznato je da je Iva udata, Milan po pisanju portala i dalje voli Miu, a šta je nepoznato i sumnjivo vreme će otkriti.

 

Komentari (0)

Loading