Celebrity News

Evo zašto je otišao sam u Ameriku! Milan Marić proveo noć sa glumicom koju svi znate (FOTO)

Milan Marić na reviji brenda Boss oduševio sve prisutne

Evo zašto je otišao sam u Ameriku! Milan Marić proveo noć sa glumicom koju svi znate (FOTO)

Miloš Nadaždin

Tumačeći ulogu Tome Zdravkovića, zaveo je čitav region, a da se Milan Marić savršeno uklapa i u svetski jet set imali smo prilike da se uverimo preksinoć kada je rame uz rame sa najvećim svetskim zvazdama prisustvovao jednom događaju. Kada se pojavio Milan Marić na reviji brenda Boss, sasvim smo sigurni, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Naime, pomenuti brend nedavno je pokrenuo kampanju kroz koju zajedno sa poznatim ličnostima šalje poruku o tome šta je sve potrebno da uradimo da bismo postali “BOSS”. Kampanja otkriva šta se krije iza poznatog slogana “Be Your Own BOSS“, koji nas inspiriše da iskoristimo svoj potencijal u potpunosti, da živimo život po svojim pravilima - sa samopouzdanjem, stilom i vizijom, a šestoro talentovanih ljudi iz različitih sfera dele priče o svom uspehu kako bi inspirisali druge da postanu ono što žele. Među njima je britanski supermodel Naomi Kembel, kolumbijski pevač Maluma, američki model Džidži Hadid, južnokorejski glumac Li Min Ho i italijanske zvezde - teniser Mateo Beretini i predstavnik nove generacije, kreator TikTok sadržaja, Kabi Lejm.

Pročitajte: Niko me nije pripremio za ovo, ne znam kako dalje - Milan Marić ne krije kroz šta prolazi (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Kroz snažne i emotivne reči, ispričali su kako je izgledao njihov put do pobede, a svetskim zvezdama pridružila su se i četiri talentovana i uspešna lica iz Srbije, sa inspirativnim pričama o tome kako su postali ono što su danas. Među njima je muzička umetnica Konstrakta, basketaš Dušan Bulut, umetnik Andrej Josifovski, ali i popularni glumac.

Pročitajte: Milan Marić u ulozi života - Pogledajte prvi trejler za seriju u kojoj glumi Žarka Lauševića

Bilal Zagaoui

 

- Ja sam na tu saradnju jako ponosan. Naime, oni su me podržali i to na najlepši mogući način kad sam zapravo bio nepoznat široj javnosti, i kroz celu tu našu saradnju su vrlo korektni. Njihova odela volim i nadam se da će se ta saradnja i nastaviti - rekao je nedavno talentovani glumac što je bio i povod da se među zvanicama nađe Milan Marić na reviji brenda Boss održanoj u Majamiju, a na kojoj je glavna zvezda bila Pamela Anderson.

Pročitajte: PRINOVA: Milan Marić je objavio PRELEPE VESTI, prava stvar da učvrsti vezu sa Bjelinom ćerkom! Ovo je za VEČNOST (FOTO)

profimedia

 

Pedesetpetogodišnja zvezda Baywatch-a koja se nedavno vratila u javnost sa svojim Netflix dokumentarcem  "Pamela, A Love Story", sinoć je posebno bila u centru pažnje. Otvorila je reviju u klasičnom bež outfitu koji se sastojao od platnenog blejzera i skrojenih pantalona, košulje i prozirne majice s V-izrezom i uz zvezde koje su prošetale pistom priredila još jedan nezaboravan šou koji je iz prvih redova netremice posmatrao Milan Marić, za ovu priliku savršeno odeven.

Pročitajte: BRAVO, Mia! Bjelina ćerka saopštila PRELEPE VESTI, mama i tata ne mogu biti srećniji! Milan Marić ponosan i ZAHVALAN (FOTO)

profimedia

 

Komentari (0)

Loading