Celebrity News

Ovo nije kuhinja ovo je spejs-šatl! Viki Miljković nije pitala za cenu, sve je na dodir (FOTO)

Kuhinja Viki Miljković dizajnirana je po poslednjim trendovima

Ovo nije kuhinja ovo je spejs-šatl! Viki Miljković nije pitala za cenu, sve je na dodir (FOTO)

Instagram

Kuhinja Viki Miljković verovatno je poslednji delić luksuznog doma pevačice koji nije dospeo do očiju javnosti.

Na dan Tašketovog rođendana estradna umetnica i članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” pokazala je čak i taj skriveni kutak, u kom sinu Andreju i suprugu ona povremeno sprema omiljena jela.

Pročitajte: Ko se nadao da će dovde dogurati? Viki Miljković osvojila Arape, pa Turke, a sada uživa u luksuznoj jahti (FOTO)

Ne libi se Viki da zasuče rukave, razvije testo, napravi knedle za supu i uradi sve ono čemu ju je majka učila, ipak kako poslednjih nekoliko godina puno putuje i radi, sasvim je logično što je angažovala kuvaricu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Jedan pogled na to kako kuhinja Viki Miljković izgleda daje tačan opis toga kako se njena kuvarica tu snalazi.

Ormarići su ugradni i izrađeni od najfinijeg medijapana, bež-sive boje šporet, rerna, frižider, mašina za sudove poslednji su krik tehnike, što dodatno olakšava korišćenje.

Viki je bila pametna te je odabrala da njena kuhinja ima dosta polica i fioka a sve se otvara na dodir.

Instagram

 

Centralni deo zauzima veliko ostrvo koje takođe služi kao deo za odlaganje, pripremu hrane, ali i kao šank sa barskim stolicama gde muški deo porodice provodi najviše vremena.

U blizini je i trpezarijski sto koji se u doba slave razvlači, a tu je i veliki dnevni boravak sa kog se izlazi na terasu odakle se pruža prelep pogled na Beograd na vodi i reku.

Instagram/VIki Miljković

 

Podsećanja radi, pre par godina estradna umetnica i njen suprug haromonikaš i producent Taške preselili su se iz vile na Bežanijskoj kosi i doselili u veliki stan u novom prestoničkom kvartu.

Pročitajte: Saša Popović je stalno proziva zbog obrazovanja, a evo šta je zapravo završila Viki Miljković (FOTO)

Tu je Viki došla na ideju da se bavi prodajom nekretnina, stoga danas ima čak dva zanimanja, koja joj očigledno idu od ruke.

Instagram/VIki Miljković

 

Komentari (0)

Loading