Celebrity News

Ko se nadao da će dovde dogurati? Viki Miljković osvojila Arape, pa Turke, a sada uživa u luksuznoj jahti (FOTO)

Biznis Viki Miljković sa nekretninama svakodnevno se širi

Ko se nadao da će dovde dogurati? Viki Miljković osvojila Arape, pa Turke, a sada uživa u luksuznoj jahti  (FOTO)

mirko tabašević

Biznis Viki Miljković sa nekretninama krenuo je kao ideja potekla od nekolicine prijatelja koji su verovali u nju i njenu sposobnost pregovaranja.

Upustila se u to, te je često kolege u emisiji „Zvezde Granda” zafrkavaju da nije više pevačica nego agent i to vrlo uspešan.

Pročitajte: Saša Popović je stalno proziva u vezi s obrazovanjem, a evo šta je zapravo završila Viki MIljković (FOTO)

Koliki uspeh je za kratko vreme estradna umetnica ostvarila, najbolje govori činjenica da je za svega dve godine obezbedila novi dom i to u Beogradu na vodi.

Vilu na Bežanijskoj kosi suprug Taške, sin Andrej i ona napustili su i uselili se se u stan od 200 i više kvadrata, koji je svojevremeno zbog lepote, a najpre pogleda na reku, posetila i Lepa Brena.

 

 

Viki u svom domu voli da gosti prijatelje, nažalost, tih trenutaka u poslednje vreme sve je manje jer dosta radi.

Ako ne putuje zbog muzičkih angažmana i pevanja, zauzeta je žiriranjem u popolarnom muzičkom formatu, a kad ne radi ništa od toga, bavi se unosnom prodajom stanova.

 

 

Novi biznis Viki Miljković u početku je svima izgledao vrlo simpatično, mnogi su čak verovali da ona u tom poslu neće dugo opstati jer joj je muzika profesija broj jedan, međutim, s godinama se pokazalo nešto sasvim drugo.

Na veliko oduševljenje onih koji je poznaju i vole, Viki je uspela da svojih radom i zalaganjem demantuje nagađanja „nevernih Toma”, a o tome najbolje svedoče rezultati, kao i pozamašni iznosi na njenom bankovnom računu.

Petar Đorđević

 

Biznis s prodajom stanova ona je proširila i na nove lokacije, prvo je u Dubaiju sklopila neke saradnje, a sada se veruje da je isto postigla i u Turskoj.

Pročitajte: Sve ste očekivali, ali ovo sigurno ne! Viki Miljković za badnji dan poštuje tradiciju, niko na estradi ovako ne postavlja trpezu (FOTO)

Češće nego inače ona i suprug tamo putuju, a za to vreme stekli su očigledno i prijatelje sa kojima su jedan uspešan i lep dan obeležili proslavom na jahti i vožnjom Bosforom.

 

 

Zapevao se i hit Miljkovićeve, a ona je čak pokazala i koreografiju što su svi nagradili aplauzom.

Neosporno je da Viki pretvara u zlato sve čega se dohvati, a mi joj čestitamo na još jednom uspehu.

Komentari (0)

Loading