Celebrity News

Viki Miljković platila novogodišnju dekoraciju 2.500 evra: Na granici kiča, samo joj još Deda Mraz fali

Dom Viki Miljković dekorisan je novogodišnjim ukrasima

Viki Miljković platila novogodišnju dekoraciju 2.500 evra: Na granici kiča, samo joj još Deda Mraz fali

Ata Images

Svake godine mesec dana pred doček Nove g-odine dom Viki Miljković odiše posebnom energijom. 

Pročitajte: Viki i Taške se po povratku iz Turske prepolovili - Sumnja se da su radili zahvate, evo koje (FOTO)

Pevačica, njen suprug, harmonikaš Dragan Tašković Taške i sin Andrej već krajem novembra potrude se oko rasklapanja jelke, a potom i novogodišnjeg ukrašavanja, što njihovoj luksuznoj nekretnini u Beogradu na vodi daje dodatnu čar i toplinu.

Instagram

 

Dekorisanje jelke doprinosi porodičnom spajanju, te nije čudo što Viki najviše voli ovaj period godine.

Budući da njen naslednik ima devojku i najveći deo slobodnog vremena provodi sa njom i nema baš mnogo strpljenja za roditelje, nije čudo što pevačici ukrašavanje doma pred najluđu noć toliko prija.

Instagram

 

Jelka, ali i čitav dom Viki Miljković ukrašeni su crveno-zlatnim detaljima, lampicama, svećicama, mašnicama, poklonima, preslatkim figuricama, a tabloidi spekulišu da je za sve navedeno folk diva izdvojila više od 2.500 evra, te da svake godine dokupljuje ponešto od ukrasa.

Instagram

 

Ironija je što već tri decenije Viki i njen suprug novogodišnju noć provode radeći po klubovima širom Evrope, te retko ostaju kod kuće.

 

 

Zato joj i pristupaju mesec dana ranije, da bi u njoj što duže mogli da uživaju, ali i da bi goste na dan Svetog Nikole, njihove krsne slave, dočekali u prazničnom stilu.

Pročitajte: Maćeha stvarno nije isto što i majka - Otkriveno kako se Viki ponaša prema Tašketovoj ćerki iz prvog braka, porodične tajne šokirale sve

Sa novogodišnjom dekoracijom ili bez nje kod Viki i Tašketa uvek je veselo.

 

 

Muzički par trudi se da svet posmatra kroz ružičaste naočare, čemu uče i svog naslednika koji, nažalost, nije pokazao talenat za pevanje, ali zato sport obožava.

 

 

Komentari (0)

Loading