Celebrity News

Žika Zana rano je ostao bez majke: Bio sam u pubertetu, a kada je umrla, ostao sam „polupan”

Zoran Živanović gubitak majke teško podneo

Žika Zana rano je ostao bez majke: Bio sam u pubertetu, a kada je umrla, ostao sam „polupan”

Ata Images

Smrt majke nikada nije preboleo

O karijeri Zorana Živanovića Žike, frontmena benda Zana, rečeno je skoro sve. Nije tajna ni da se dva puta ženio, drugi put pevačicom Jelenom Galonjić, zbog koje je napustio prvu suprugu i dve ćerke. Ipak, malo je poznato da je rano izgubio majku.


Boško Karanović

 

U emisiji Una intervju, voditelju Voji Nedeljkoviću iskreno je pričao o svom detinjstvu, roditeljima, teškim trenucima tokom odrastanja.

Pročitajte: Jelena i Žika iz grupe „Zana” nemaju zajedničku decu, ali njegove dve ćerke jednako obožavaju, OVO je starija i donosi im DIVNE vesti 

Kada je izgubio majku, Žika je još uvek bio maloletan.

- Rano sam ostao bez majke Jelke, sa 17 godina. Bio sam treći razred gimnazije. Nastavio sam da živim sa ocem. Dušan je bio divan i pošten čovek. Po profesiji je bio inženjer, konstruktor naoružanja. Radio je pri vojsci.

Otac mu je, kako je rekao, sve tolerisao, ali i mnogo pomagao. Smrt supruge je teško preboleo i nikada se više nije ženio.

- Moja majka mu je bila velika ljubav. Bila je mnogo lepa i ne znam kako se „upecala” na njega – našalio se muzičar.

Ata Images

 

Iako se sa ocem odlično slagao, Zoran Živanović Žika je posle smrti majke odlučio da okrene novi list u životu.

- Kad je moja majka umrla, ostao sam „polupan”. Bio sam u pubertetu i teško mi je pao taj gubitak. Ubrzo posle njene smrti dobio sam pasoš i pitao oca da li mogu da odem u Klivlend, kod kuma. Dozvolio mi je.

U Americi je ostao godinu dana, sve dok nije dobio pismo od Radovana Jovićevića i Zane Nimani, sa kojima će oformiti bend.

Pročitajte: Pravi medenjaci! Žika Zana predstavio unuka i unuku, ne zna se ko je slađi, a evo kako ih je prihvatila Jelena 

- Radovan i Zana, koji su bili momak i devojka, zvali su me da se vratim u Jugoslaviju. Nas troje smo se znali još iz 11. gimnazije, u koju smo zajedno išli. Na njihov nagovor došao sam u Beograd, napravili smo grupu, a ostalo je istorija koja traje duže od četiri decenije – zaključio je Žika.

Komentari (0)

Loading