Celebrity News

Kan i Đina imaju stav o roditeljskoj svađi: Jednoglasno se izjasnili, ovo niko nije očekivao

Deca Harisa i Meline Džinović donela odluku

Kan i Đina imaju stav o roditeljskoj svađi: Jednoglasno se izjasnili, ovo niko nije očekivao

M.P/ Antonio Ahel ATA images

Deca Harisa i Meline Džinović danima su tema medija, baš kao i razvod njihovih roditelja. I dok, prema pisanju medija, Kan mesec i po dana ne govori sa majkom,.Đina je s vremena na vreme posećuje.

Ipak, prema rečima njihovog oca Harisa, oboje imaju jednoglasan stav oko toga na čijoj su strani:

Pročitajte: Melina Džinović zbog Cece ispisala decu iz škole

- Ko je bolji roditelj? Ne bih pričao sad to. Jasno je... Deca su sa mnom, ona se odselila. Ne znam zašto je to uradila. Šta ljude briga kako ja prolazim kroz ovo. To treba da bude u četiri zida! Ne dam da se čačka u moju privatnost! - dodao je potom besno za „Prvu”.

Melina je, s druge strane, svojevremeno nekoliko puta isticala da sa decom ima skladan odnos iako za nju nisu preterano vezani:

Antonio Anhel / Ata images

 

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo.

Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih

Komentari (0)

Loading