Celebrity News

Toni se vratio u dvorac, deca hitno reagovala: Odluka je neopoziva - on tu ništa ne može

Deca Dragane Mirković donela odluku

Toni se vratio u dvorac, deca hitno reagovala: Odluka je neopoziva - on tu ništa ne može

Boško Karanović/Instagram

Vest da se Toni Bijelić vratio u porodični zamak odjeknula je u domaćim medijima poput bombe. Naime, njegov povod posete porodičnom domu javnosti je nepoznat.

Kako su mediji pisali, Toni se odselio i otpočeo život sa novom izabranicom na relaciji Austrija–Nemačka, dok je Dragana ostala u zamku. Deca Dragane Mirković i Tonija Bijelića pre nekog vremena odselila su se iz porodičnog doma kako bi se osamostalila, a odluka koju su sada doneli, neopoziva je.

Pročitajte: Oče, slomio si nas! Posle ovog Markovog gesta Toni Bijelić zanemeo

Naime, kako pišu mediji, Manuela i Marko vraćaju se u zamak da bi u teškim trenucima bili uz majku.

Marko je jasno javnosti stavio do znanja da je potpuno uz majku, otprativši oca sa društvenih mreža, dok je Manuela odlučila da se tim povodom ne oglašava, ali je uz Draganu svim srcem.

Podsetimo, Dragana Mirković pre nedelju dana u javnost je izašla sa saopštenjem o razvodu od Tonija:

Dejan Milićević

 

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, sve to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Pročitajte: Marko Bijelić je na majčinoj strani, a evo kako je ćerka Dragane Mirković reagovala na odluku o razvodu (FOTO)

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - stoji u njenom saopštenju.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading