Celebrity News

Konačno sreća u domu Jovana Memedovića! Ćerka Maša potvrdila (FOTO)

Ćerka Jovana Memedovića objavila predivne vesti

Konačno sreća u domu Jovana Memedovića! Ćerka Maša potvrdila (FOTO)

Boško Karanović

Ćerka Jovana Memedovića udala se prošlog septembra i od tada svi prijatelji, članovi porodice, pa i fanovi očekuju radosne vesti.

Niko ne pita da li je proširenje porodice trenutno u planu Maše Memedović i njenog supruga Bogosava Apostolovića, ipak očekivanja su tu, a kada će ih fotografkinja i njen izabranik usrećiti, vreme će pokazati.

Pročitajte: Jovan Memedović se čitav život bavi novinarstvom, ali nije se za to školovao - Evo šta je po obrazovanju (FOTO)

Za sada oni uživaju jedno u drugome, u prirodi koja ima je kao druga kuća, budući da oboje rade sa Jovanom, često putuju po Srbiji, susreću se s raznim ljudima, skupljaju utiske i nižu uspomene koje je potrebno i zaslužiti.

 

 

Zagovornici su održivog razvoja, stalno upozoravaju na zaštitu životne sredine, prvi su kada treba da se povede akcija čišćenja reka i šuma, a nije tajna da vole da kupuju po buvljacima polovne stvari, obnove ih i smeste u svoj novi dom.

Kažu, koliko vi dajete prirodi, ona će duplo više vama uzvratiti, a čini se da se upravo to dogodilo lepoj Maši.

 

 

Ćerka Jovana Memedovića pronašla je detelinu sa četiri lista, što je jako retko.

Postoji verovanje da će onoga ko pronađe takav primerak pratiti sreća,a mi Maši želimo da joj se predviđanja obistine pa da u narednom periodu ispuni sve svoje želje pa čak i ona očekivanja porodice, a to je da se ostvari u ulozi majke.

Pročitajte: Čizme Maše Memedović najbolje su rešenje za kišne dane - Koštaju kao pola nečije plate, a ona ih je pronašla za samo 1500 dinara (FOTO)

Veliki je to posao, odgovoran, istovremeno posebna briga ali i najveća ljubav, s obzirom na sve prethodno rečeno, veruje se da je Jovanova naslednica potpuno spremna za taj korak te da će prevazići čak i njega.

instagram/masa memedovic

 

 

Kada se Maša i Jovanov sin Uroš dobro osmotre, može se reći da su voditelj i njegova bivša supruga postavili ozbiljne i prave temelje zbog kojih sad nemaju briga.

Komentari (0)

Loading