Moda

Memedoviću, da li se kaješ zbog razvoda? Bivša žena prošetala plažom u provokativnom stajlingu, svi se okretali (FOTO)

Bivša supruga Jovana Memedovića izgleda odlično

Memedoviću, da li se kaješ zbog razvoda? Bivša žena prošetala plažom u provokativnom stajlingu, svi se okretali (FOTO)

Sve češče se u poslednje vreme može čuti da bivša supruga Jovana Memedovića stari kao dobro vino, tačnije da je s godinama sve lepša i ako je to uopšte moguće mlađa. Komplimenti na adresu Mirjane Memedović pristižu svakodnevno i nisu tu bez razloga. Naime, voditeljeva bivša zaista vodi računa o svom izgledu, zdravo se hrani, dosta vremena provodi u prirodi, a voli da se našali da je baš tu u poljanama i travama pronašla tajnu večite mladosti, lepote i spokoja.

Pročitajte: Žene su pale u nesvest! Skinuo se Jovan Memedović, društvene mreže gore (FOTO)

 

 

Mirjana već neko vreme vrlo uspešno promoviše eterična ulja, koja su korisna kako za psihološka, tako i zdravstvena stanja a dobra su i u estetske svrhe. Ne čudi stoga što je nedavno kada se u Crnoj Gori pojavila na plaži privlačila sve poglede. 

Pročitajte: Sin Jovana Memedovića doživeo veliku traumu, oporavio se uz podršku porodice i danas je samo takav dasa (foto)

 

 

Bivša supruga Jovana Memedovića za plažu je odabrala animal print, a par dana pre toga izuzetno kratku haljinicu koja je pokazala njene izvajane noge. Sve je to lepo fotografisala i podelila sa prtiocima koji su za njen izgled i modni odabir imali samo reči hvale.

Komentari (0)

Loading