Celebrity News

Nekretnine, firme, zamak... Borba za imovinu tek počinje, Dragana želi samo jedno, Toni od ovoga ne odustaje

Dragana Mirković i Toni Bijelić podela imovine - šta ko dobija nakon razvoda

Nekretnine, firme, zamak... Borba za imovinu tek počinje, Dragana želi samo jedno, Toni od ovoga ne odustaje

Antonio Ahel ATA Images

Dragana Mirković i Toni Bijelić - podela imovine tek predstoji, pišu mediji. Iako su mnogi mislili da je borba okončana Tonijevim iseljenjem iz porodičnog zamka Ebenfurt, paru tek predstoji podela imovine koju su zajedno sticali četvrt veka.

Značajni izvori prihoda, sada već bivšeg para, stvarani su dobro promišljenim poslovnim potezima, o kojima je Dragana donosila odluke, koliko i Toni. Pored luksuznih nekretnina, Dragana i Toni vlasnici su televizije, kao i firme za prodaju luksuznih automobila.

Pročitajte: Toni se vratio u dvorac, deca hitno reagovala - Odluka je neopoziva - on tu ništa ne može

Dragana Mirković i Toni Biljelić podelu imovine obaviće jednostavno, bar kada je o nekretninama reč, jer će se većina njih voditi na Marka i Manuelu, dok je sa firmama nešto drugačije, te Toni ne želi da odustane od firme za prodaju automobila, koja je i najznačajniji izvor prihoda.

- Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, ali će to biti još i najlakše podeliti. Problem se nazire kada je reč o firmama, naročito što je firma za prodaju luksuznih automobila jedna od najprofitabilnijih - kaže za medije izvor blizak porodici, te dodaje:

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Iako se činilo da je Toni na čelu tog carstva, Dragana je bila ta koja je gurala čitav proces i vukla važne konce. Mnogi misle da će njih dvoje ostati partneri u toj firmi, ali zaposleni gaje sumnju kako će to funkcionisati - kaže izvor za „Blic” pa dodaje:

Toni će televiziju ostaviti Dragani, jer se ona u to razume i sve vreme se i bavila tim delom njihovih poslova. Njega svakako ne zanimaju poslovi u Srbiji, kao i nekretnine. Dvorac će sigurno biti prepisan na njihovu decu, ali da Dragana doživotno može da boravi u njemu.

Pročitajte: Toni Bijelić potvrdio - Vratio sam se u Beč i moj dvorac Ebenfurt!

Slično će biti i sa ostalim nekretninama, zvanično će se voditi na Marka i Manuelu. Međutim, firma luksuznih automobila može biti kamen spoticanja jer nje neće hteti niko da se odrekne. Uostalom, to je najveći izvor prihoda ove porodice.

Izvor ističe da od firme za prodaju luksuznih automobila neće odustati ni Dragana:

- Ona se ne brine oko novca jer zna da će naći način da zaradi, ali je svesna da se zahvaljujući njoj pročulo za firmu sa automobilima jer je dosta njenih kolega upravo kupovalo kola od njih. Zato se neće svog udela odreći tako lako. Zakonski, to je firma koju su stekli zajedno i podložna je podeli.

Komentari (0)

Loading