Celebrity News

Jedina fotografija Branke Katić u belom! Na glavi rajf sa biserima, a oko grudi i struka čipka

Venčanje Branke Katić održano je u strogoj tajnosti

Jedina fotografija Branke Katić u belom! Na glavi rajf sa biserima, a oko grudi i struka čipka

Ata Images/ M.K.

Venčanje Branke Katić nisu zabeležile kamere domaćih medija jer se dogodilo, veruje se, u Engleskoj, odakle potiče glumičin suprug Džulijan Farino.

Branka i Džulijan upoznali su se tokom bombardovanja, ona je tada otputovala u London na usavršavanje, a budući da je njen muž producent i reditelj, slučajno ili namerno, našli su se u istom društvu kada je i počela njihova ljubav.

Pročitajte: Branka Katić više ne izgleda ovako! Nova frizura joj promenila lični opis - Prekratka je... sinovi i muž je nisu prepoznali (FOTO)

Glumica ističe s kolikom brigom ju je tadašnji dečko, a današnji suprug, posmatrao dok je govorila o ratu u svojoj zemlji, a prvi poljubac usledio je odmah nakon razgovora.

Branka Katic sa Jugoslavom Pantelićem Ata Images/Antonio Ahel

 

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda ― priznala je glumica pa dodala:

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim ― snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš - zaključila je.

Ovolika mudrost potiče prvenstveno iz iskustva. Brak koji traje 24 godine i izdržao je razne selidbe, razdvojenost, sve loše i dobre strane glumica je uspela da sačuva od znatiželjnih medija, pa je tako i venčanje Branke Katić samo nešto o čemu kako novinari, tako i šira javnost mogu da maštaju i razmišljaju.

Ispravno je postupila dramska umetnica što je razdvojila privatno i poslovno, ipak čini se da je samo deliće privatnosti, vrlo verovatno one najvrednije, uspela da skrije.

Photo by Jason Merritt Getty Images

 

Sve se kad-tad dozna pa čak i to kako joj naslednici izgledaju. Džo i Luis isti su otac, a umetnost ih je očarala od prvog trena zbog ćega su obojica krenula tim smerom.

Vole da dolaze u Beograd i posećuju Branikinu porodicu. Žive na relaciji Amerika, Engleska, Srbija i čini se da se ludo zabavljaju, kao i sama glumica, koja je poslednjih godina počela mnogo više da radi u Beogradu.

Pročitajte: Njega u javnosti do sada nikada niste videli! Sin Branke Katić došao sa mamom u Beograd - Pogledajte samo kakav je frajer (FOTO)

Čak je dobila i stalni angažman u Beogradskom drasmkom pozorištu, gde igra nekoliko naslova te se svi pitaju da li se ona to možda razvela.

Na to pitanje Branka ne odgovara, naprotiv, kad god se spomene porodica, tvrdi da ima punu podršku muža i sinova, a da je zadovoljna i srećna, najbolje svedoče fotografije iz garderobe.

Instagram/trojpec

 

Tu je Branka sa svojim kolegom uslikana u kostimu, po svoj prilici, u venčanici. Svakako je reč o belom kostimu sa predivnom čipkom, a sve je upotpunjeno belim rajfom sa biserima i sjajnim belim potpeticama.

Komentari (0)

Loading