Celebrity News

I brat Petra Benčine ljubi glumicu: Da li su lepši par od Tamare i Petra? (FOTO)

Devojka Igora Benčine je ova glumica

I brat Petra Benčine ljubi glumicu: Da li su lepši par od Tamare i Petra? (FOTO)

A. H.ATAImages

Zgodni brat Petra Benčine, glumačkim umećem, ali i svojim misterioznim stavom osvojio je srca ženske populacije, te se mnoge pitaju da li je Igor Benčina već zauzet. Iako svoj emotivni status ne potencira, devojka Igora Benčine takođe je glumica, lepa, mlada i podjednako uspešna.

Pročitajte: Igor je stariji brat Petra Benčine i opasno je dobar frajer

Kada su zajedno radili na projektu „Volja sinovljeva”, između Igora i njegove nešto mlađe koleginice Marte Bjelice rodile su se prve simpatije. Kasnije su nekoliko puta viđeni zajedno, a tokom 2020. godine o njihovoj vezi šuškalo se u beogradskim krugovima, ipak, njih dvoje za javnost nikada nisu potvrdili da su par.

Gde ima dima ima i vatre, potvrdilo se i ovog puta, te se u brojnim fotografijama na njihovim mrežama mogu videti i jedno i drugo, a na nekima od njih, par je zagrljen i sa širokim osmehom na licu.

 

 

Neko vreme o Igoru i Marti nije bilo vesti, te se u javnosti nisu pojavljivali, pa su se mnogi pitali da li je mlada glumica još uvek devojka Igora Benčine, a da je tako, potvrda je stigla kada su njih dvoje nasmejani i zagrljeni viđeni na fotografijama sa rođendana Tamare Dragičević.

Porodica Benčina Martu je sa oduševljenjem prihvatila, te nijedan, za njih važan datum, više ne može da prođe bez nje.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading