Celebrity News

Afera Srđana Predojevića više nije tajna: Isplivala fotografija sa poznatom glumicom, ljubav se vidi u pogledu

Bivša devojka Srđana Predojevića bila je ova poznata glumica

Afera Srđana Predojevića više nije tajna: Isplivala fotografija sa poznatom glumicom, ljubav se vidi u pogledu

Miša Obradović

Srđan Predojević danas je u srećnom braku sa suprugom Mirjanom, a o njegovim ranijim emotivnim izborima, malo se zna. Ipak, jedna od njegovih ljubavi javnosti je poznata, naime, prema pisanju medija, bivša devojka Srđana Predojevića bila je Iva Štrljić.

Iako je na ovu romansu davno zaboravljeno, ovih dana mrežama kruži njihova jedina fotografija, te je ovaj par ponovo tema.

Pročitajte: Udarac jedva podneli! Supruga Srđana Predojevića izgubila bebu u odmakloj fazi trudnoće

Bivša devojka Srđana Predojevića, kao ni voditelj, svoju vezu nikada nisu potvrdili, ali te 2007. godine „Press” ih je spojio, te se o njihovoj ljubavi tada pisalo. Ipak, kratkotrajna veza završila se slomljenim srcem.

Prema pisanju domaćih medija, oni su viđeni i kako se ludo provode u jednom beogradskom klubu, a u prilog ovoj, nikada ispričanoj ljubavnoj priči svedoči i njihova stara fotografija na kojoj odaju utisak srećnog para.

Ipak, veza nije dugo potrajalarastali su se posle svega mesec dana i to, kako se šuškalo, na ne baš lep način.

 

 

- Iva pati, srce joj je slomljeno. Srđan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom - otkrio je je tada za „Press” izvor blizak glumici.

Komentari (0)

Loading