Celebrity News

Venčanicu ove boje NIKADA niste videli: Pogledajte ekskluzivne fotke sa venčanja Srđana Predojevića u ambasadi, jedan detalj je šokantan

Venčanje Srđana Predojevića odigralo se u gradu svetlosti

Venčanicu ove boje NIKADA niste videli: Pogledajte ekskluzivne fotke sa venčanja Srđana Predojevića u ambasadi, jedan detalj je šokantan

Jedan od mnogima omiljenih voditelja svoj privatni život nikada nije stavljao u prvi plan, a budući da se i njegova supruga Mirjana ne eksponira preterano u javnosti i sa mužem se veoma retko pojavljuje na gradskim događajima, ne čudi činjenica što se venčanje Srđana Predojevića odigralo daleko od Beograda i bez medijske pompe.

Pročitajte: Tajna afera Srđana Predojevića isplivala na površinu - Pogledajte fotografiju sa glumicom iz "Igre sudbine", ljubav se vidi u pogledu

Privatna Arhiva

 

Naime, dugogodišnju izabranicu, pravnicu Mirjanu Lazarević, Srđan je 2014. godine poveo na romantično putovanje u Pariz, gde su u Ambasadi Srbije sklopili brak. Svadbeni ručak organizovan je u hotelu Le Bristol, koji ima osam zvezdica i maksimalne tri Mišelinove zvezdice za hranu, a par se na večnu ljubav zakleo i pred Bogom, u Hramu Svetog Save. Zanimljivo je da je par u to vreme već imao dvoje dece, sina Stefana i ćerku Sofiju koji su prisustvovali svečanom činu.

Pročitajte: Supruga Srđana Predojevića posle 10 godina u javnosti - Baš se promenila, evo kako danas izgleda (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna. Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba - ispričao je Srđan za "Hello!".

Pročitajte: Sada je zvaničan kraj kumstva Jovane i Srđana - Jedno drugom su uradili nešto nakon čega nema nazad

Privatna Arhiva

 

Kada je izgovorio „da“, Srđan je imao 43, dok njegova supruga godinu manje, a priznao je da je uz Mirjanu našao sav potreban mir, ali da ne treba da čudi što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav kasnije od drugih.

Pročitajte: Stan kakav se samo poželeti može - Po poslednjoj modi Srđan Predojević opremio nekretninu u kojoj je Jovana Joksimović nepoželjan gost (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene kakav je ko - rekao je voditelj za "Story" nakon što se venčanje Srđana Predojevića odigralo.

Podsećanja radi, supružnici su 2012. godine prošli kroz veoma težak životni period. Iščekivali su treće dete, međutim Mirjana je nažalost izgubila bebu u poodmakloj trudnoći. Ipak, uz ljubav i podršku koju pružaju jedno drugome uspeli su da prebrode najteže trenutke.

Komentari (0)

Loading