Celebrity News

Najpopularnija pesma sa novog albuma Aleksandre Prijović nije bila njoj namenjena! Donosi joj milione, a evo kome je izmakla (FOTO)

Pesma Aleksandre Prijović bila je namenjena nekome drugom

Najpopularnija pesma sa novog albuma Aleksandre Prijović nije bila njoj namenjena! Donosi joj milione, a evo kome je izmakla (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

„Sve po starom”, pesma Aleksandre Prijović, jedna je od najpopularnijih sa njenog novog albuma. Nijedan nastup po klubovima i restoranima niti veliki koncert ne može da prođe bez nje.

Pročitajte: Mali Aleksandar pozvao mamu - Ja sam ovde sa policijom! Prija u šoku (VIDEO)

Brojna publika Brenine i Bobine snaje obožava ovu baladu, čije reči srce slamaju, posebno onima koji su doživeli pomenuto iskustvo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dok Prija izvodi stihove, refren posebno, bude i suza, a svi strofu po strofu pevaju uglas.

- Sve po starom moja rano,

opet kreću ratovi negde tamo,

život mi je svega dao, 

a ja bih tebe samo - glasi pesma Aleksandre Prijović koja je po najnovijim saznanjima prvobitno bila namenjena nekome drugom.

Andreja Damnjanović

 

Estradna umetnica, koja proteklu godinu-dve beleži najveći uspon u karijeri, nedavno je nastupila u Spensu u Novom Sadu, a kada je trebalo da otpeva pomenuti hit, obratila se onome kome ga je „otela”.

Našalila se, naravno, Prija da je došlo do krađe, zapravo njen suprug Filip Živojinović stihove je namenio „Lexington bendu”, odnosno njihovom frontmenu Bojanu Vaskoviću.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Imao je osećaj da će on to najbolje izneti, međutim, spletom okolnosti završili su na Aleksandrinom novom albumu, što je ona upotpunila predivnim glasom i spotom koji će zasigurno publika pamtiti.

Pročitajte: Pet godina od rođenja sina, Aleksandra i Filip slave - Mali Aleksandar presrećan (FOTO)

Pevačica se tokom nastupa u Spensu obratila Bokiju, koji je sa suprugom Aleksandrom iz publike pratio koncert i otkrila pravu istinu pesme „Sve po starom”.

instagram/bojanvaskovic

 

U znak izvinjena i zahvalnosti otpevala je njegovu pesmu, njoj omiljenu „Dobro da nije veće zlo”.

 

Komentari (0)

Loading