Celebrity News

Jovana Joksimović otkrila kakav problem ima sa bliznakinjama: Geni su čudo (FOTO)

Ćerke Jovane Joksimović, po svoj prilici, više sličnosti imaju sa majkom nego sa talentovanim ocem

Jovana Joksimović otkrila kakav problem ima sa bliznakinjama: Geni su čudo (FOTO)

Ata Images/Milan Maričić

U tri i po godine na svet su stigli sin i dve ćerke Jovane Joksimović.

Naslednik Kosta rodio se 2014 godine, a već 2017. su na svet su stigle i preslatke bliznakinje Srna i Ana. 

Pročitajte: Istina je, s tim godinama živim! Jovana Joksimović prvi put o oboljenju koje ima

Atraktivna voditeljka i njen suprug Željko Joksimović ne vole da eksponiraju decu u javnosti, gotovo ni u jednim medijima njihove fotografije se ne mogu naći, što je retka odluka javnih ličnosti, ipak oboje je se slepo drže i ne posustaju, jer smatraju da tako štite njihovu pa i svoju privatnost.

Instagram

 

Upravo iz toga razloga mali je broj ljudi koji se mogao uveriti u to kako sin i ćerke Jovane Joksimović izgledaju, a još manji broj onih koji mogu da posvedoče da li likom i karakterom više liče na oca ili majku.

Budući da retko kada daju intervjue i izbegavaju da govore o porodici, nikakvi bliži podaci na ovu temu nisu se mogli naći u javnosti, nedavno je, međutim, Jovana napravila izuzetak i za potrebe svoje televizije K1 u emisiji koju vodi Goca Tržan otvorila dušu.

Ispričala je voditeljka da nije stroga mama, te da nikada ne diže ton, istakla je i da se ne bavi domaćim zadacima svoje dece jer za to nema živaca i ne smatra da takva energija među njima uopšte treba da postoji, prepušta ih sebi samima jer joj ocene nisu važne.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Pored svega navedenog, Jovana je Goci ispričala da čim ugrabi malo slobodnog vremena, sa suprugom i klincima voli negde da otputuje.

Ne moraju to obavezno da budu daleke destinacije, ali bile bliže ili dalje, uglavnom sledi pakovanje kao da se sele.

Instagram/jovana joksimovic

 

Ovim podatkom urednica „Uranka” nasmejala je sve u studiju, a veruje se i one kraj malih ekrana, najviše dame koje su sebe videle u toj situaciji.

Naime, Željkova izabranica istakla je da nikada nema u garderoberu šta da obuče, da uvek nosi na putovanja više od onoga što će obući, jer se odeva u odnosu na raspoloženje, te da su joj ćerke u tome vrlo slične.

Pročitajte: Jovana Joksimović nosi boju laka koja je izdajica godina - Stručnjaci je ne preporučuju ženama starijim od 40

Bliznakinje obožavaju da se presvlače i sređuju, stoga mama nosi jedan veliki kofer samo za njih dve, dok kod sina, koji nosi manje stvari, ume da spakuje njihovu kozmetiku.

Boško Karanović

 

Porodica Joksimović bez najmanje četiri kofera ne ide ni do Valjeva, što je jako simpatično.

Komentari (0)

Loading