Celebrity News

Majke, ove greške sa ćerkama nemojte nikako praviti! Nela Mihailović zna i zašto (FOTO)

Ćerke Nele Mihailović rastu u predivne žene

Majke, ove greške sa ćerkama nemojte nikako praviti! Nela Mihailović zna i zašto (FOTO)

Jakov Simović/Gloria

Ćerke Nele Mihailović, Marta i Petra, već su velike devojke.

Petra ima 16, Marta je nedavno napunila 18 godina, što je ponosna mama obeležila sa porodicom i velikim brojem prijatelja, među kojima su bili Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković.

Pročitajte: Glumačka elita stigla na veliko slavlje - Ćerka Nele Mihailović proslavila osamnaesti rođendan (FOTO)

Društvene mreže preplavile su tada fotografije raskošne proslave punoletstva, a svi su komentarisali da je prelepa Marta ista mama.

I mlađa Petra došla je do izražaja, izrazito lepa i atrkativna.

Nela je preponosna na obe, a najdrže joj je što je uspela da mezimicama usadi vrednosti koje je ona ponela iz svoje porodice. 

Jovanka Bojković

 

Njena majka dobrim delom doprinela je odgoju unuka, te su ćerke Nele Mihailović i s te strane imale dobru moralnu potporu i temelje koji se teško danas mogu poljuljati. 

Iako se bavi neizvesnim poslom i često po par meseci biva odsutna od kuće, dok joj je suprug Vladimir Petričević takođe umetnik kompozitor i u sličnoj poslovnoj situaciji, Nela ističe da ulogu majke nikada nije zapostavljala, te da njene ćerke to i te kako osećaju i zahvalne su joj na tome.

Koliko god umorna, umela je satima pa i u ponoć da secka i priprema hranu kako bi one sutradan imale skuvano da pojedu, takođe razgovor sa njima bio je poseban segment koji se ne propušta.

Ata Images

 

Čak i kada su joj se oči sklapale, a one bile male i sa banalnim temama, nije odmahivala rukom i ignorisala ih.

Naprotiv, oduvek je bila potpuno usresređena na to što joj govore, što preporučuje svim mamama koje žele sa svojim naslednicima da sačuvaju dobar odnos pun poverenja.

Pročitajte: Savršene za dame starije od 40 godina! Farmerke Nele Mihailović su komad koji treba svakoj ženi (FOTO)

- Petra i Marta su već neko vreme pomerile vreme spavanja, tako da me često dočekaju iz pozorišta i tad kada sam ja mrtva, kad je kraj dana, najviše vole da pričaju, ali tad majke moraju da slušaju, da nema onog: „Ajde sutra ćemo”. Nikad ti više neće ispričati - kazala je Nela u emisiji „Mamazjanija”, pa pojasnila: 

- To su me naučile koleginice koje su pre mene rađale. Kad ti dete kaže: „Hoću nešto da ti kažem”, sve se tada ostavlja, sve staje: „Kaži”.

 

 

Ako se uzme u obzir da se deca teško otvaraju, posebno u tinejdžerskom periodu, može se reći da je ovaj Nelin savet odličan.

Komentari (0)

Loading