Celebrity News

Skrhana razvodom roditelja Đina se odlučila na ovaj gest: Melina ne prestaje da plače

Gest Đine Džinović slomio Melinu

Skrhana razvodom roditelja Đina se odlučila na ovaj gest: Melina ne prestaje da plače

Instagram/Antonio Anhel/Ataimages

Razvod Meline i Harisa Džinovića danima je tema javnosti. Pevač je u intervjuima otkrio da ga je supruga napustila bez najave, te da sa sinom nije u dobrim odnosima. I dok su mediji pisali da je ćerka ostala privržena majci, gest Đine Džinović šokirao je javnost.

Naime, ćerka Meline i Harisa Džinovića majku je otpratila sa društvene mreže Instagram, što su mnogi protumačili kao da je u roditeljskom sukobu Đina izabrala stranu.

Pročitajte: Kan i Đina imaju stav o roditeljskoj svađi - Jednoglasno se izjasnili, ovo niko nije očekivao

Iako se Melina Džinović povodom razvoda ne oglašava u medijima, nesumnjivo je da je gest Đine Džinović zaboleo majku, koja je zasigurno slomljena zbog narušenih odnosa sa decom.

Podsetimo, Haris je otkrio da je pre nekoliko dana Melina došla u vilu na Senjaku, nakon čega je par završio u policijskoj stanici, a svemu su prisustvovali njihovi naslednici, Kan i Đina.

Instagram

 

- Melina nije pokušala da me pozove. Ona je napustila kuću, kad je došla, pozvao sam policiju. Ona ima pravo da pokupi šta je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo.

Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo sve četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htela. Deca su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun - rekao je on u emisiji „Premijera - vikend specijal”.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading