Celebrity News

Prava enigma već 10 godina: Bojana Ordinačev krije muža, evo i zašto

Misteriozni muž Bojane Ordinačev

Prava enigma već 10 godina: Bojana Ordinačev krije muža, evo i zašto

Antonio Ahel/ATAImages

Bojana Ordinačev, iako ima samo 43 godine, na sceni je pune dve decenije. Simpatije publike osvojila je još 2003, ulogom u hit seriji „Mješoviti brak”. Lepa glumica pre tri godine dobila je sina Najdu, a misteriozni muž Bojane Ordinačev i dalje je enigma.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Govoreći o životnim prioritetima, Bojana je u jednom intervjuu istakla da je majčinstvo promenilo njenu svakodnevicu, i to nabolje.

Pročitajte: Godinu dana od rođenja deteta Bojana Ordinačev ponosno pokazala stomačić - Svi čestitaju i viču BRAVO (FOTO)

Roditelji se često plaše promena, a u suštini bitno je da se prilagodimo, odnosno napravimo simbiozu potreba. Hoću da kažem, nije nužno da se čovek odrekne onoga što voli. Samo treba da se prilagodi.

Iako je na emotivnom polju srećna i ispunjena već desetak godina, Bojana Ordinačev izbegava da govori o svom izabraniku. Takođe, nije prošlo nezapaženo da se nikada nisu zajedno pojavili na nekom javnom događaju.

Kad se sve to ima u vidu, ne čudi što misteriozni muž Bojane Ordinačev konstantno budi znatiželju javnosti. Kad god se u medijima pomene Bojanin emotivni partner, obično ide i odrednica – čovek o kome se praktično ništa ne zna.

Pročitajte: Odnos oca i muža Bojane Ordinačev se preko noći promenio! Evo šta su jedan drugome rekli - Glumica neutešna (FOTO)

- Nisam tip osobe koja svoj privatni život daje na dlanu, niti sam našla takvog partnera – jasna je lepa glumica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Saglasni smo da je moj posao, koji podrazumeva javni nastup i prisustvo na društvenim događajima, nešto što nema veze sa našom porodicom. Njegova profesija je drugačija, mediji ga ne zanimaju, niti ga raduje bilo šta vezano za fotografisanje – kazala je Bojana i dodala:

- Meni je uvek bilo malo čudno kada se neko nepoznat slika pored partnera koji je poznat. No, možda je to normalnije nego moj način gledanja na stvari. Ko voli nek izvoli.

 

Komentari (0)

Loading