Celebrity News

Odnos oca i muža Bojane Ordinačev se preko noći promenio! Evo šta su jedan drugome rekli: Glumica neutešna (FOTO)

Muž Bojane Ordinačev ne voli da se eksponira u javnosti

Odnos oca i muža Bojane Ordinačev se preko noći promenio! Evo šta su jedan drugome rekli: Glumica neutešna (FOTO)

Muž Bojane Ordinačev značajno je dospeo u fokus javnosti otkako je glumica s njim pre više od godinu dana dobila sina Najdu. Znatiželja da se dozna kojem je to muškarcu pošlo za rukom da više od decenije greje srce atraktivne Novosađanke i sada sa njom skroji i porodicu nije dala mira medijima, te su sve učinili da doznaju o kome se tačno radi.

Pročitajte: Objavila prvu fotografiju, svima pale vilice koliko je zgodan: Ovo je otac deteta Bojane Ordinačev

Instagram

 

Glumica spretna i snalažljiva nije se pod pritiskom novinara dala pokolebati. Naprotiv, ostala je pri stavu da o izabraniku ne govori javno, dok je istovremeno izbegla da se sa njim pojavljuje na javnim događajima i uopšte bilo gde gde je mogu uslikati i o njemu govoriti.

Pročitajte: Sin Bojane Ordinačev postao zvezda Instagrama: Nekoliko dana pred prvi rođendan mama objavila fotografiju koja će vam naterati suze na oči

Instagram

 

Tek povremeno muž Bojane Ordinačev nađe se u objavama na Instagramu lepe glumice, koja vrlo to dozira, taman toliko da fanove uveri da je ludo zaljubljena

Pročitajte: Dom Bojane Ordinačev u kom odgaja naslednika će vas oduševiti: Evo kako je uredila kutak za Najdu (FOTO)

Instagram

 

Poslednja objava dramske umetnice u kojoj je njen emotivni partner glavni lik, takođe njen otac nasmejala je od srca svoje pratioce. Reče je o razgovoru oca i ćerke gde ćerka pita treba li njen muž da dođe i nešto pomogne, na šta on odgovara da mu je dovoljno pomogao što je nju uzeo za ženu, te da ga ne mora više maltretirati.

Pročitajte: Gde li ga je dosad skrivala: Rođeni brat Bojane Ordinačev zvezda Instagrama, neverovatno je koliko liče (foto)

Instagram

 

U okviru posta usledio je i Bojanin komentar sa smajlićima uz rečenicu " Pa realno" što je bilo dovoljno da se mediji ponovo pozabave njenim odnosom sa misterioznim muškarcem.

Komentari (0)

Loading